social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Εκπλήσσει ο Θησέας Ν. Μάκρης, «διπλό» στον Άγ. Στέφανο (2-1 τον Ολυμπιακό)

Εκπλήσσει ο Θησέας Ν. Μάκρης, «διπλό» στον Άγ. Στέφανο (2-1 τον Ολυμπιακό)

Την τρίτη νίκη του σε έξι αγωνιστικές και πρώτη μακριά από την έδρα του πέτυχε ο Θησέας Ν. Μάκρης, που εντυπωσιάζει με την εκκίνησή του στο Πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΑΝΑ.

Η ομάδα του Γ. Τσέλιου πέτυχε μεγάλη νίκη με 2-1 στο γήπεδο Αγ. Στεφάνου απέναντι στον Ολυμπιακό, παρότι βρέθηκε να κυνηγάει στο σκορ. Ήταν το 62ο λεπτό όταν ο Στίσι έφυγε σε αντεπίθεση και με διπλή προσπάθεια νίκησε τον Κατσιούλη για το 1-0. Ωστόσο, με τη σέντρα ήρθε η ισοφάριση, όταν σε διεκδίκηση της μπάλας από τον Ντολλάνι και τον Τσάμη, η μπάλα χτύπησε στον τελευταίο για να καταλήξει στα δίχτυα της εστίας του Ναβροζίδη για το 1-1. Στο 80' ο Κότσι... προειδοποίησε με σουτ από θέση εκτός περιοχής που σταμάτησε στο δοκάρι και στο 91' βρήκε στόχο για το 1-2 που έμελλε να είναι το τελικό αποτέλεσμα!

Να σημειωθεί ότι οι ερυθρόλευκοι ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Τσώνου με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 95ο λεπτό.

Διαιτητές: Αρφάνης, Πυκνής-Μακρής

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦ. (Παναγιώτης Ζώνας): Ναβροζίδης, Δόριζας, Τσάμης (77' Τσώνος), Μαγγίνας (83' Παλυβός), Ψαρρός, Ασημάκης, Στίσι, Μαγκανάρης, Πανούσης (75' Κοβάνης), Τσατσόπουλος, Μπαλωμένος

ΘΗΣΕΑΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ (Γιάννης Τσέλιος): Κατσιούλης, Μηναδάκης, Βασιλαράς, Αζάλ, Χατζόπουλος, Μ. Τσέλιος, Ντολλάνι (65' Βεϊζάι), Καχόπουλος (65' Κ. Τσέλιος), Κότσι, Νικηφοράκης (65' Μαστρογιαννούδης), Ζέκιο (84' Ανδριάς).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35