social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Συνεχίζει «οδηγός» της κούρσας ο Κεραυνός Κερατέας, 4-1 τον Θησέα Ν. Μάκρης

Συνεχίζει «οδηγός» της κούρσας ο Κεραυνός Κερατέας, 4-1 τον Θησέα Ν. Μάκρης

Επέστρεψε στις επιτυχίες ο Κεραυνός Κερατέας μετά την ισοπαλία στο ντέρμπι κορυφής με τον Αχαρναϊκό και παραμένει μόνος στην κορυφή της Α' ΕΠΣΑΝΑ μετά από επτά αγωνιστικές.

Η ομάδα του Λ. Καραδήμου πέρασε νικηφόρα από το γήπεδο Αγ. Μαρίνας, όπου επιβλήθηκε με 4-1 του Θησέα Ν. Μάκρης.

Το σκορ άνοιξε στο 18ο λεπτό με πέναλτι που κέρδισε ο Μπουγιούκος και εκτέλεσε εύστοχα ο Μπουντόπουλος (0-1), ενώ στο 30' ο Ρέτζο αξιοποίησε σέντρα του Σουλελέ και με κεφαλιά σημείωσε το 0-2. Στο 53' ο Σαχσανίδης σκόραρε με σουτ για το 0-3, με τους γηπεδούχους να μειώνουν σε 1-3 στο 71' με πέναλτι στο οποίο υπέπεσε ο Καλογερόπουλος και μετέτρεψε σε γκολ ο Κότσι. Στο 75' ο Σούλτσε βρήκε δίχτυα, όμως το γκολ δεν μέτρησε κατόπιν υπόδειξης για οφσάιντ, όμως στο 83' ο Μπουγιούκος σημείωσε το 1-4 με κεφαλιά. Από το 81' ο Θησέας αγωνιζόταν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του γκολκίπερ Κατσιούλη απευθείας με κόκκινη κάρτα, ενώ κόκκινη κάρτα αντίκρισε, όντας στον πάγκο του Κεραυνού, ο Σκαλαίος στο 68ο λεπτό.

Διαιτητές: Δραγάτης, Σπυρόπουλος-Σούζας

ΘΗΣΕΑΣ Ν ΜΑΚΡΗΣ (Γιάννης Τσέλιος): Κατσιούλης, Βεϊζάι, Βασιλαράς, Αζάλ, Χατζόπουλος, Μ. Τσέλιος, Ντολλάνι (46' Παυλάκης), Μαστρογιαννούδης (68' Καχόπουλος), Κότσι, Νικηφοράκης (82' Κεφαλωνίτης), Ζέκιο (68' Ανδριάς)

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ (Λουκάς Καραδήμος): Καλογερόπουλος, Κοκκινάκης, Πιέτρι, Ρέτζο, Μπουγιούκος (85' Ντόβας), Βαγγέλη, Κρητικός (46' Καπαματζιάν), Παπασπύρος, Σαχσανίδης (70' Τραγουστής), Μπουντόπουλος (57' Πασκάλ), Σουλελές (70' Σούλτσε)

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35