social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Ξεκόλλησε» ο Ολυμπιακός Αγ. Στεφάνου, 1-0 τον ΠΑΟ Κορωπί!

«Ξεκόλλησε» ο Ολυμπιακός Αγ. Στεφάνου, 1-0 τον ΠΑΟ Κορωπί!

Την πρώτη του νίκη, που χαρακτηρίζεται και ως νίκη ψυχολογίας, πανηγύρισε ο Ολυμπιακός Αγ. Στεφάνου στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής και δικαιούται, πλέον, να κοιτάζει με περισσότερη αισιοδοξία το μέλλον του στο Πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΑΝΑ.

Η ομάδα του Π. Ζώνα κατέβαλε με 1-0 τον ΠΑΟ Κορωπί 1903, που από την πλευρά του υπέστη την τρίτη συνεχόμενη ήττα του και είδε την απόστασή του από τις πρώτες θέσεις να μεγαλώνει.

Το γκολ της νίκης για τους ερυθρόλευκους σημειώθηκε στο 32ο λεπτό, όταν σε φάση διαρκείας ο Τσώνος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με κοντινή κεφαλιά (1-0). Μετά τα μέσα του δευτέρου ημιχρόνου ο Κοβάνης είχε προσπάθεια στο δοκάρι με πλασέ.

Διαιτητές: Παπαποστόλου, Παπαδιώτης-Κουτζιακουτζίδης

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦ. (Παναγιώτης Ζώνας): Ναβροζίδης, Μπαλωμένος, Γενούζης, Μαγκανάρης, Ψαρρός, Ασημάκης, Στίσι, Τσώνος (88' Δόριζας), Κοβάνης (84' Λαμπράκης), Τσατσόπουλος, Πανούσης (77' Παλυβός)

ΠΑΟ ΚΟΡΩΠΙ 1903 (Αντώνης Οικονόμου): Ορφανόπουλος, Τρουπής, Παντίδης (46' Κοκώνης), Μανουσάκης, Κουρούμα, Βάρδας, Τρυφιάτης, Παπάζογλου (85' Βεϊόγλου), Μουρούτης, Πανόπουλος, Μαβίδης (77' Ζαΐμι).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35