social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ξέσπασμα Καραγιάννη - «Ντροπή σε εσάς και την ομάδα που εκπροσωπείτε»

Ξέσπασμα Καραγιάννη - «Ντροπή σε εσάς και την ομάδα που εκπροσωπείτε»

Έχουν περάσει περισσότερες από εικοσιτέσσερις ώρες από το τέλος της επεισοδιακής αναμέτρησης ανάμεσα στον Θησέα Ν. Μάκρης και τον Αήττητο Σπάτων, όμως η ένταση και η οργή που διακατέχουν τον Τάσο Καραγιάννη φαίνεται πως δεν έχουν κοπάσει.

Όπως ανέφεραν και άνθρωποι της ομάδας των Σπάτων, αλλά με όσα πηγάζουν από την ανάρτηση του έμπειρου μεσοαμυντικού στο προφίλ του στο φέισμπουκ, φέρεται να δέχθηκε επίθεση μετά το τέλος της αναμέτρησης σε δύο... δόσεις από τον γκολκίπερ του Θησέα, χωρίς να τον κατονομάζει. Μάλιστα, ο άσος του Αήττητου σημειώνει πως οι επιθέσεις αυτές έγιναν μπροστά σε παιδιά στην πρώτη περίπτωση, αλλά και στον προπονητή των γηπεδούχων, Γιάννη Τσέλιο, στη δεύτερη. Ο Καραγιάννης αφήνει να εννοηθεί ότι θα δώσει συνέχεια σε αυτό που βίωσε το απόγευμα του Σαββάτου. Η δημοσίευσή του έχει ως εξής:

«Παίζω 18 χρόνια ποδόσφαιρο σε εθνικές και ερασιτέχνικες κατηγορίες, με ιστορικές ομάδες με πολυ κόσμο και φανατισμενους φιλάθλους. Αυτό που έγινε στην Αγία Μαρίνα, να με περιμένουν 20 άτομα και ο ψευτομαγκας τερματοφύλακας να μου επιτίθεται εντός αλλά και εκτός αγωνιστικού χώρου μπροστά στον παρατηρητή διαιτησίας... (που έλεγε μετά δεν είδα τίποτα για να έχει καλυμμένο το πισινό του...), μπροστά σε μαμάδες που είχαν φέρει τα παιδιά τους για παιχνίδι και παρολίγον και τα δικά μου και φώναζαν δεν ντρέπεστε καθόλου, εμένα προσωπικά μου φαίνεται ασύλληπτο. Και όχι μόνο αυτό, αλλά όταν πήγα να φύγω για το αμάξι μου, συνοδευόμενος από τον προπονητή της ομάδας της Αγ. Μαρίνας, ο συγκεκριμένος τερματοφύλακας μου επιτέθηκε πάλι μπροστά του και με χτύπησε... όπως απέφυγα και κάποιες ψιλες... Και ρώτησα τον προπονητή τους 'τα βλέπεις αυτά;' και η απάντηση του ήταν με ειρωνεία 'δεν είδα τίποτα'! Αυτό 'κύριε' προπονητή λέγεται βιαιοπραγία και θα έπρεπε κανονικά να καλέσω την αστυνομία, γιατί ήταν προσωπική επίθεση εκτός γηπέδου... Και εσύ αντί να διώξεις τον ποδοσφαιριστή σου, μας εβριζες και από πάνω...! Να είστε σίγουροι πως αυτό δεν θα μείνει έτσι... Ντροπή σε σας και την ομάδα που εκπροσωπείτε..!! Ξεφτιλισμένοι...»

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35