social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Σε ανοδική τροχιά η Τριγλία Ραφήνας, 3-0 στον Αγ. Στέφανο

Σε ανοδική τροχιά η Τριγλία Ραφήνας, 3-0 στον Αγ. Στέφανο

Με επιβλητική εμφάνιση και πρωταγωνιστή τον Μανωλιά η Τριγλία Ραφήνας πέρασε νικηφόρα από τον Άγ. Στέφανο και έδωσε συνέχεια στην ανοδική της πορεία μετά την επικράτηση επί του Παλλαυρεωτικού.

Οι κιτρινόμαυροι επικράτησαν με 3-0 του Ολυμπιακού, σε παιχνίδι για τη 10η αγωνιστική στο Πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΑΝΑ.

Μόλις στο 2ο λεπτό ο Μανωλιάς άνοιξε το σκορ με σουτ από θέση εκτός περιοχής (0-1), ενώ στο 19' ο χαρισματικός άσος «χτύπησε» ξανά και με νέο σουτ σημείωσε το 0-2. Το τελικό 0-3 διαμορφώθηκε στο 82' με πλασέ του Πράπα μετά από κάθετη πάσα του Ψαρρή. Από την πλευρά τους, οι ερυθρόλευκοι είχαν ευκαιρίες για να σκοράρουν, αλλά και ορισμένες προσπάθειες που σταμάτησαν στα δοκάρια.

Διαιτητές: Λάμπρου, Παντελίδου-Σταυρόπουλος

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦ. (Παναγιώτης Ζώνας): Ναβροζίδης, Λαμπράκης, Γενούζης, Μαγκανάρης, Ψαρρός, Μπαλωμένος, Στίσι, Δόριζας (46' Τσώνος), Κοβάνης (67' Τζινιέρης), Τσατσόπουλος, Πανούσης (46' Τσουμάνης)

ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Μιχάλης Καβαλιέρης): Μπακόλας, Δελαπόρτας (74' Γκίκα), Λυκουρόπουλος, Παπαδόπουλος (70' Μυλόβας), Κουμουτσέας, Σταυρίδης, Μανωλιάς (46' Πράπας), Μπανιάς, Ζαφειρόπουλος (64' Ψαρρής), Χρηστακίδης (70' Φειδαίος), Κουσούλης.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35