social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Πέρασε... αέρας ο Άρης Βούλας από την Αγ. Μαρίνα, 3-1 τον Θησέα

Πέρασε... αέρας ο Άρης Βούλας από την Αγ. Μαρίνα, 3-1 τον Θησέα

Σε ένα παιχνίδι στο οποίο κυρίαρχο ρόλο έπαιξε ο ισχυρός άνεμος, ο Άρης Βούλας επικράτησε με 3-1 του Θησέα Ν. Μάκρης και έπιασε στην τρίτη θέση τον Αχαρναϊκό, μετά από δέκα αγωνιστικές στο Πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΑΝΑ.

Οι κιτρινόμαυροι είχαν υπεροχή στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, αλλά και τις ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο για περισσότερα γκολ. Στο 27' ο Γεωργίου κέρδισε πέναλτι το οποίο εκτέλεσε ο ίδιος για το 0-1, με την «απάντηση» να έρχεται με παρόμοιο τρόπο στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου. Ο Κ. Τσέλιος έπεσε στην περιοχή μετά από κίνηση αμυνομένου στη φάση, ο διαιτητής Ζαχαρόπουλος έδειξε την άσπρη βούλα και ο άνθρωπος που κέρδισε την παράβαση, ευστόχησε από τα έντεκα βήματα για το 1-1. Η χαρά των γηπεδούχων κράτησε για μόλις δύο λεπτά, αφού στο 48' ο Γεωργίου εκμεταλλεύτηκε σέντρα του Γκιούρα και λανθασμένη εκτίμηση του γκολκίπερ και με κοντινή κεφαλιά έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-2. Στο 80ο λεπτό ο Σελμανάι σκόραρε με κοντινό πλασέ, όμως το γκολ δεν μέτρησε μετά από -εσφαλμένη- υπόδειξη οφσάιντ από τη δεύτερη βοηθό Αλεξοπούλου, με το τελικό 1-3 να διαμορφώνεται στο 92' με φανταστικό ανάποδο ψαλίδι του Γιαννή.

Διαιτητές: Ζαχαρόπουλος, Κουλοχέρης-Αλεξοπούλου

ΘΗΣΕΑΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ (Γιάννης Τσέλιος): Κατσιούλης, Μηναδάκης, Νικηφοράκης, Κααν, Χατζόπουλος (63' Μ. Τσέλιος), Μαγγίνας, Μαστρογιαννούδης (72' Ραπτογιάννης), Βασιλάρας (80' Τηγανιτάκης), Ζέκιο, Κ. Τσέλιος, Ντολλάνι (63' Ανδριάς)

ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ (Χρήστος Τάσσης): Γκόλφης, Γκιούρα, Αλικά (85' Γούμενος), Γιαννουλάκης, Νεστερένκο, Βουτσιώτης (65' Σελμανάι), Τσαγκάρης (85' Πετράτος), Φαμέλης (55' Λίτσι), Γιαννής, Γεωργίου, Στακάι.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35