social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Πέρασε με Γκαβασιάδη από τα Σπάτα ο Σαρωνικός Αναβύσσου, 2-0 τον ΑΟ Άρτεμις

Πέρασε με Γκαβασιάδη από τα Σπάτα ο Σαρωνικός Αναβύσσου, 2-0 τον ΑΟ Άρτεμις

Συνέχεια στην ανοδική του πορεία έδωσε ο Σαρωνικός Αναβύσσου και μείωσε την απόστασή του από την κορυφή της κατάταξης στην Α' ΕΠΣΑΝΑ, εκμεταλλευόμενος και την απώλεια του Κεραυνού Κερατέας στη Ραφήνας.

Με πρωταγωνιστή και σκόρερ τον Γκαβασιάδη, η ομάδα του Δ. Τερεζόπουλου πέτυχε την τέταρτη συνεχόμενη νίκη της και επικράτησε με 2-0 του ΑΟ Άρτεμις στο δημοτικό στάδιο Σπάτων, αξιοποιώντας την ποιότητά της αλλά και τις λεπτομέρειες σε κάποια σημεία του παιχνιδιού που αποδείχθηκαν καθοριστικά. Ο υψηλόσωμος φορ πέρασε σαν αλλαγή στον αγωνιστικό χώρο και λίγο μετά την είσοδό του έδειξε τον δρόμο προς τη νίκη. Ήταν το 66ο λεπτό όταν οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν κόρνερ, το οποίο εκτέλεσε γρήγορα με πάσα ο Σέλβια, ο Γκέζος γύρισε παράλληλα και ο Γκαβασιάδης από κοντά έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα απέναντι σε μία άμυνα που πιάστηκε στον... ύπνο (0-1)! Στην τελευταία φάση του αγώνα, στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων (96') ο φορ του Σαρωνικού έφυγε μόνος απέναντι στον γκολκίπερ Ρίπη, τον ντρίμπλαρε και προ κενής εστίας από πλάγια θέση σκόραρε για το τελικό 0-2.

Κατά τα άλλα, στον -κακό- αγωνιστικό χώρο του δημοτικού σταδίου Σπάτων έγινε ένα ωραίο παιχνίδι με καλό ρυθμό και εκατέρωθεν ευκαιρίες, με τους -τυπικά- γηπεδούχους να έχουν επίσης καλή παρουσία, αλλά κυρίως στο πρώτο ημίχρονο. Στην καλύτερη στιγμή τους για να προηγηθούν, στο 43ο λεπτό, ο Μασκλαβάνος έφυγε από κανονική θέση, όμως άνοιξε το κοντρόλ με συνέπεια να δώσει τον χρόνο στον γκολκίπερ Ρεντζέπη να του κλείσει το πεδίο προς την εστία και να αποκρούσει με το σώμα το πλασέ που επιχείρησε. Από την άλλη, ο Σαρωνικός είχε σπουδαία ευκαιρία να πετύχει εκείνος γκολ στο 39ο λεπτό όταν μετά από «μαγική», κάθετη μπαλιά του Δελαπόρτα, ο Σέλβια βρέθηκε απέναντι στον Ρίπη αλλά ολιγώρησε και έχασε την ευκαιρία. Στο 42ο λεπτό ήταν η σειρά του Δελαπόρτα να βρεθεί σε θέση τετ α τετ με τον αντίπαλο γκολκίπερ, αλλά να νικηθεί στο πλασέ που έκανε.

ao_artemis-saronikos.jpg

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου οι γηπεδούχοι είχαν δύο καλές στιγμές για να πάρουν το προβάδισμα, όμως μετά το 55' ο Σαρωνικός κυριάρχησε και έφτασε στην επικράτηση. Αξίζει να σημειωθεί, μάλιστα, ότι στο 60' είχε και -οριζόντιο- δοκάρι σε πλασαριστό σουτ του Αχείμαστο από θέση εκτός περιοχής.

Παρά την αξιέπαινη προσπάθεια του ΑΟ Άρτεμις, ο οποίος έδειξε πως «αδικεί τον εαυτό του» με τη συγκομιδή του και τη βαθμολογική του θέση μετά από έντεκα αγωνιστικές, η νίκη του Σαρωνικού Αναβύσσου ήταν δίκαιη.

Διαιτητές: Αρφάνης, Πυκνής-Τζαφόλιας

ΑΟ ΑΡΤΕΜΙΣ (Ευγένιος Τσέρτος): Ρίπης, Αράπης (83' Χότζα), Δανιήλ, Διαμάντης, Κυριακού, Χοτζάι, Μπάκος, Κοζανίδης, Μασκλαβάνος, Ράσα (72' Τσιλιάκος), Πρέντι (59' Καραβατάκης))

ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΝΑΒ. (Δημήτρης Τερεζόπουλος): Ρεντζέπης, Μπουκουβάλας, Πουλιάνος, Ντμιτρένκο (56' λ.τρ. Κιρτζιαλίδης), Παπαγιαννόπουλος, Αχείμαστος (64' Γκέζος), Σέλβια, Τσούκας (64' Γκαβασιάδης), Βίλα, Δελαπόρτας (89' Λίτσης), Δημογιάννης (56' Μπαριτάκης).

 

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35