social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Τα... χρειάστηκε ο Αχαρναϊκός, 2-1 στο Κρυονέρι!

Τα... χρειάστηκε ο Αχαρναϊκός, 2-1 στο Κρυονέρι!

Κάθε άλλο παρά εύκολη δεν αποδείχθηκε η υπόθεση «νίκη» για τον Αχαρναϊκό στο γήπεδο Κρυονερίου.

Για τη 13η αγωνιστική στο Πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΑΝΑ η ομάδα του Θ. Καλύβα επικράτησε με 2-1 χάρη σε γκολ του Σάκα στο τελευταίο δεκάλεπτο και κατάφερε έτσι να διατηρηθεί στο -5 από την κορυφή και τον πρωτοπόρο Κεραυνό Κερατέας. Μετά από ένα «άγονο» πρώτο ημίχρονο, οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα στο 48ο λεπτό χάρη σε γκολ που σημείωσε ο Βλαχίδης με σουτ (0-1). Μάλιστα, εννέα λεπτά μετά (57') ο Ματσούκας είχε δοκάρι με σουτ, χάνοντας την ευκαιρία να δώσει... αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του. Έτσι, οι γηπεδούχοι έμειναν στο παιχνίδι και στο 72' ισοφάρισαν σε 1-1. Ο Χότζα ανατράπηκε από τον Τσίκλο στην περιοχή του Αχαρναϊκό, με τον παθόντα να αναλαμβάνει την εκτέλεση του πέναλτι και να ευστοχεί. Παρά την ψυχρολουσία οι πράσινοι πρόλαβαν να βρουν γκολ νίκης με τον Σάκα στο 83ο λεπτό (1-2), αποφεύγοντας την απώλεια.

Διαιτητές: Κορωνιάς, Γκούβας-Σταυρόπουλος

ΚΡΥΟΝΕΡΙ (Νίκος Σκούρας): Ιωσήπου, Κ. Νάκας, Γεωργίου, Παπούκας, Τουμπανάκης, Καρκασίνας (84' Κούκουρας), Μαγγίνας (66' Δεγαΐτας), Διγενής, Αμπντουραχμάνι (84' Φειδαίος), Τσαπατσάρης (60' Τσαγδής), Χότζα

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Θεόφιλος Καλύβας): Σύρακας, Γερώνυμος, Δ. Νάκας (77' Μάναλης), Τσίκλος, Καρδάμης, Παπαδόπουλος (77' Σάκα), Βλαχίδης, Πινιώτης (77' Σένε), Σερέπας (62' Χατζής), Νατσιόπουλος, Ματσούκας (86' Μπιμάι).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35