social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Έμειναν ισόπαλοι Παλληνιακός και Σαρωνικός Αναβύσσου (2-2)

Έμειναν ισόπαλοι Παλληνιακός και Σαρωνικός Αναβύσσου (2-2)

Ένα συναρπαστικό παιχνίδι, με εναλλαγές συναισθημάτων και πολλές επίμαχες φάσεις, έγινε στο γήπεδο ΑΚ Παλλήνης το απόγευμα της Κυριακής (3/12), με τον Παλληνιακό και τον Σαρωνικό Αναβύσσου να μένουν στο ισόπαλο 2-2 για τη 13η αγωνιστική στο Πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΑΝΑ.

Στις τάξεις αμφότερων υπάρχει αμφισβήτηση για μία σειρά από αποφάσεις του διαιτητή Τριγάζη, ο οποίος αποδείχθηκε πως είχε αρκετή δουλειά να κάνει.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 36ο λεπτό χάρη σε γκολ του Ντμιτρένκο, ο οποίος έκανε την προβολή μπροστά από τον αντίπαλο γκολκίπερ, «τσίμπησε» την μπάλα και προ κενής εστίας την έστειλε στα δίχτυα για το 0-1. Σε αυτή τη φάση οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για επιθετικό φάουλ του σκόρερ στον Πάντο. Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου (55') ο Τσούκας σκόραρε με πλασέ μετά από απόκρουση του Πάντου σε σουτ του Βίλα, όμως το γκολ δεν μέτρησε κατόπιν υπόδειξης του πρώτου βοηθού Κάλλη για οφσάιντ, απόφαση που επίσης αμφισβήτησαν οι άνθρωποι του Σαρωνικού. Λίγο αργότερα οι γηπεδούχοι έφτασαν στην ανατροπή μέσα σε ένα τρίλεπτο! Στο 61' ο Μπεγλεκτσής έβαλε την κόντρα απέναντι στον γκολκίπερ Ρεντζέπη που καθυστέρησε να απομακρύνει και ισοφάρισε σε 1-1, ενώ στο 63' ο Λουκόπουλος έκανε το 2-1 με κοντινό πλασέ σε θέση τετ α τετ με τον Ρεντζέπη! Ακολούθως, οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι σε μαρκάρισμα του Ελ Γκαμάλ στον Τσούκα, το οποίο όμως αρνήθηκε ο Τριγάζης, για να δώσει τελικά πέναλτι για χέρι αμυνομένου, το οποίο αυτή τη φορά ξεσήκωσε αντιδράσεις στο «στρατόπεδο» του Παλληνιακού! Ο Δελαπόρτας ανέλαβε την εκτέλεσή του στο 77' και ισοφάρισε σε 2-2. Στο 86' ο Βιδάλης πήδηξε για την κεφαλιά, η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και ακολούθως στο έδαφος, οι παίκτες του Παλληνιακού έτρεξαν να πανηγυρίσουν, όμως ο δεύτερος βοηθός Τσέλιος είχε διαφορετική άποψη, μένοντας στη θέση του και υποδεικνύοντας πως η μπάλα δεν είχε περάσει ολόκληρη τη γραμμή της εστίας.

Διαιτητές: Τριγάζης, Κάλλης-Τσέλιος

ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ (Γιώργος Παρασκευαΐδης): Πάντος, Καραμπιέτ, Κούσης, Ελ Γκαμάλ, Κοντογιάννης, Βιδάλης, Παναγιώτου, Δημογιάννης, Κυριόπουλος, Λουκόπουλος, Χρήστου (58' Μπεγλεκτσής)

ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΝΑΒ. (Δημήτρης Τερεζόπουλος): Ρεντζέπης, Μπουκουβάλας (73' Πουλιάνος), Δημητρέλης, Ντμιτρένκο, Παπαγιανόπουλος, Δελαπόρτας, Σέλβια, Γκέζος, Τσούκας, Βίλα (67' Δημογιάννης), Κιρτζιαλίδης (67' Γκαβασιάδης)

 

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35