social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ξέφυγε κι άλλο ο Κεραυνός Κερατέας, 1-3 την Ατλαντίδα στον Γέρακα!

Ξέφυγε κι άλλο ο Κεραυνός Κερατέας, 1-3 την Ατλαντίδα στον Γέρακα!

Πιο ικανή από πότε ώστε να επιστρέψει μετά από αρκετά χρόνια στις εθνικές κατηγορίες δείχνει η ομάδα του Κεραυνού Κερατέας.

Το συγκρότημα του Λουκά Καραδήμου εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο την ήττα του Αχαρναϊκού από την Άρτεμις και αφού επικράτησε με 1-3 στο Γέρακα της Ατλαντίδας αποσπάστηκε στο + 9 από την δεύτερη θέση. Η ιστορική ομάδα εάν εξαιρεθεί το α’ μέρος όπου φάνηκε επηρεασμένη από τον δυνατό άνεμο που επικρατούσε βελτιώθηκε στην επανάληψη και αφού πέτυχε δύο γρήγορα τέρματα καταφέρει να διαχειριστεί άψογα το ματς και να πάρει ακόμη νίκη κλείνοντας θετικά το 2023.
Στο 38' ο Καπαματζιάν μετά τη λάθος εκτίμηση του Μεσολογγή στο κόρνερ του Μπουντόπουλου με προβολή έκανε το 0-1. Η ισοφάριση ήρθε άμεσα για τους γηπεδούχους αφού στο 42' ο Σωτηριάδης έκανε το 1-1. Στο 48' ο Τραγουστής έκανε το 1-2 μετά από πάσα του Μπουντόπουλου, με τον ίδιο ποδοσφαιριστή στο 52' να γράφει το τελικό 1-3.
Διαιτητής ήταν ο Ρεντίφης.
ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ (Γιώργος Τσούνης): Μεσολογγης (75' λ.τρ. Χαραλαμπίδης), Πλατσατούρας (75' Μπούντουνας), Καρακώστας, Γεωργακόπουλος, Σωτηριάδης, Καγιάς, Παπαδιονυσίου (66' Μπαλάσκας), Φλούδας, Αδαμίδης, Καρακώστας Γ., Μπουρμπούλης (82' Μπαλάσκας Σπ.)
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ (Λουκάς Καραδήμος): Καλογερόπουλος, Κοκκινάκης (41' λ.τρ. Τραγουστής), Πιέτρης, Ρέτζο, Μπουγιούκος, Βαγγέλης Ν., Παπασπύρος, Καπαματζιάν (85' Βαγγέλης Π.), Μπουντόπουλος (53 Κρητικός), Σουλελές (46' λ.τρ. Δαρδαμάνης), Σαχσανίδης (85' Σούλτσε).


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35