social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Κεραυνός Κερατέας: Ο πρωταθλητής χειμώνα της ΕΠΣΑΝΑ που κάθε Κυριακή δίνει μια... μεγάλη μάχη!

Κεραυνός Κερατέας: Ο πρωταθλητής χειμώνα της ΕΠΣΑΝΑ που κάθε Κυριακή δίνει μια... μεγάλη μάχη!

Προσπάθησε αρκετά το καλοκαίρι έχοντας στόχο να δώσει συνέχεια στην ονειρική χρονιά που πραγματοποίησε πέρυσι.

Ο λόγος για τον Κεραυνό Κερατέας που το τέλος του α' γύρου του πρωταθλήματος τον βρίσκει στην κορυφή της κατάταξης και με διαφορά +6 από τον 2ο Σαρωνικό Αναβύσσου και στο +8 από τον 3ο Αχαρναϊκό.

Το συγκρότημα του Λουκά Καραδήμου χτίζει χαρακτήρα νικητή χωρίς μεγάλα... λόγια και τυμπανοκρουσίες, δίνοντας κάθε Κυριακή αγώνα μεγάλο για να διεκδικεί τους πόντους που του αναλογούν.

Άλλωστε, η φιλοσοφία της διοίκησης Ελευθερίου είναι η διατήρηση χαμηλών τόνων παρά την εντυπωσιακή πορεία του συλλόγου που τρέχει ένα αξιοπρόσεκτο αήττητο σερί.

Η ομάδα του Κεραυνού κινήθηκε όπως έπρεπε στην μεταγραφική περίοδο, εντάσσοντας στο δυναμικό του συλλόγου παίκτες ικανούς να σηκώσουν το βάρος του πρωταθλητισμού, με τους τελευταίους να... κουμπώνουν από την πρώτη στιγμή στην ομάδα. Παράλληλα, οι άνθρωποι της ομάδας διατήρησαν το στοιχείο της εντοπιότητας αφού αρκετά μέλη του ρόστερ αποτελούν ποδοσφαιριστές που έχουν συνδέσει την πορεία τους με εκείνη της ομάδας τα τελευταία χρόνια. 

Όλα αυτά έχουν φέρει την ομάδα στα πρώτα 15 ματς να έχει πανηγυρίσει 13 νίκες και μόλις 2 ισοπαλίες, γεγονός που έχει σκορπίσει χαμόγελα ενθουσιασμού και στους ένθερμους φίλους της ομάδας.

Παράλληλα, το αήττητο σερί που τρέχει ο Κεραυνός έχει τονώσει την ψυχολογία στις τάξεις της ομάδας που θα έχει τη δυνατότητα το διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος να ανασυνταχθεί, να ενισχυθεί και να διατηρήσει το ανταγωνιστικό της πρόσωπο που θα του δώσουν τη δυνατότητα να κόψει πρώτη το νημα στην Α' ΕΠΣΑΝΑ.

Άλλωστε, όπως τονίζουν συνεχώς οι άνθρωποι του Κεραυνού, ο τίτλος του πρωταθλητή χειμώνα που τον κατέκτησε η ομάδα, δεν ισοδυναμεί ούτε στο 1% με τον τίτλο του πρωταθλητή Μαϊου.

Ενόψει της μεταγραφικής περιόδου, οι άνθρωποι της ομάδας βολιδοσκοπούν περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που αναμένεται να βοηθήσουν την ομάδα, ενω, υπάρχει και η...εσωτερική μεταγραφή του 20χρονου Βαγγέλη Μαγγανά που ολοκλήρωσε τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις και βρίσκεται στις επιλογές της τεχνικής ηγεσίας ενόψει του β' γύρου. 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35