social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Πλησίασε κορυφή ο Αχαρναϊκός με «διπλό» στον Άγ. Στέφανο (0-3)

Πλησίασε κορυφή ο Αχαρναϊκός με «διπλό» στον Άγ. Στέφανο (0-3)

Μία εβδομάδα πριν το μεγάλο ντέρμπι κορυφής στο Μενίδι, το Πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΑΝΑ έχει πάρει... φωτιά!

Παράλληλα με την απώλεια βαθμών που είχε ο Κεραυνός Κερατέας στα Σπάτα, ο Αχαρναϊκός περνούσε νικηφόρα από το γήπεδο Αγ. Στεφάνου, όπου επιβλήθηκε με 3-0 απέναντι στον ουραγό, πλην μαχητικό, Ολυμπιακό, μειώνοντας την απόσταση από την κορυφή στους έξι βαθμούς.

Η νίκη για τους πράσινους, βέβαια, δεν ήρθε τόσο εύκολα όσο μαρτυράει το τελικό σκορ, με δεδομένο ότι το πρώτο γκολ σημειώθηκε σχεδόν μετά από μία ώρα αγώνα. Στο πρώτο μέρος έγινε ένα ενδιαφέρον παιχνίδι, στο οποίο ξεχώρισε η καταπληκτική απόκρουση του Νικολάου στο κοντινό σουτ του Τσίκλου.

Ο γκολκίπερ των ερυθρόλευκων αποχώρησε τραυματίας στο 55ο λεπτό και τρία λεπτά μετά (58') οι πράσινοι άνοιξαν το σκορ με άπιαστη κεφαλιά του Μαρτίνες μετά από σέντρα του Γκούφα (0-1). Απαλλαγμένος από το άγχος, πλέον, ο Αχαρναϊκός έφτασε και σε δεύτερτο γκολ με σουτ του Σερέπεα από το ύψος της περιοχής στο 67' (0-2), ενώ στο 84' ο Οικονόμου με πλασέ μετά από κάθετη πάσα του Σάκα διαμόρφωσε το τελικό 0-3.

Διαιτητές: Παπαποστόλου, Κωστάκης-Ξουρίδας

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦ. (Γιάννης Μαγγίνας): Νικολάου (55' λ.τρ. Μπαρμπούνης), Λαμπράκης, Γκόντα, Μαγκανάρης, Ψαρρός, Μαγγίνας, Γενούζης, Πανούσης, Κριεμάδης (55' Γκόντα), Ντούλος (67' Τσουμάνης), Τσώνος

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Θεόφιλος Καλύβας): Φλώρος, Γκούφας, Μπάκος (54' Μπιταξής), Τσίκλος, Καρδάμης, Παπαδόπουλος (74' Οικονόμου), Βλαχίδης (67' Νάκας), Πινιώτης (74' Τσιμπουρλάς), Σερέπας, Νατσιόπουλος, Μαρτίνες (74' Σάκα).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35