social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Πέρασε σαν άνεμος από την Άνοιξη ο Παλληνιακός (0-3)

Πέρασε σαν άνεμος από την Άνοιξη ο Παλληνιακός (0-3)

Με αποφασιστική εμφάνιση και κυριαρχία στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, ο Παλληνιακός πέρασε νικηφόρα από το γήπεδο «Γ. Κυριάκης» της Άνοιξης, επικρατώντας με το ευρύ 3-0 απέναντι στην τοπική ομάδα.

Μόλις στο 10ο λεπτό ο Μπεγλεκτής είχε δοκάρι σε κοντινό πλασέ και στο 14' οι φιλοξενούμενοι ανοιξαν το σκορ με πλασέ του Κυριόπουλου έπειτα από πάσα του πρώτου (0-1). Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου οι κιτρινόμαυροι «κλείδωσαν» το «τρίποντο», φτάνοντας στο 0-2 με πλασέ του Παναγιώτου. Το τελικό 0-3 διαμορφώθηκε σε αντεπίθεση στο 87', όταν ο Καραμπιέτ έκανε το γύρισμα και ο Λουκόπουλος πλάσαρε από το σημείο του πέναλτι.

Διαιτητές: Σταύρου, Σούζας-Κάλλης

ΑΝΟΙΞΗ (Παναγιώτης Γιαννενάκης): Μανουσάκης, Β. Μπουγιούκας (46' Οσμενάι), Δρόσος, Καλημέρης, Μάναλης, Χρονακόπουλος, Τορλαχίδης, Καμπάς (46' Κουτσουπιάς), Ι. Μπουγιούκας (79' Δογάνης), Παπιδάκης, Κακός (79' Ανδρινόπουλος)

ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ (Γιώργος Παρασκευαΐδης): Πάντος, Καραμπιέτ, Κούσης, Ελ Γκαμάλ, Κοντογιάννης, Βιδάλης, Σταμούλης (46' Λουκόπουλος), Δημογιάννης, Κυριόπουλος, Μπεγλεκτσής (53' Μαυράκης), Παναγιώτου.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35