social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Απίθανος Αήττητος Σπάτων, συνέτριψε με 6-0 τον Αχαρναϊκό!

Απίθανος Αήττητος Σπάτων, συνέτριψε με 6-0 τον Αχαρναϊκό!

Πετούσε... φωτιές ο Αήττητος Σπάτων στο παιχνίδι με τον Αχαρναϊκό και πέτυχε τη νίκη της χρονιάς στο Πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΑΝΑ!

Για την 22η αγωνιστική η ομάδα του Γ. Παπαϊωάννου έπιασε σπουδαία απόδοση και συνέτριψε με το απίστευτο 6-0 τον αντίπαλό της, που πλέον έχει το δύσκολο έργο της διαχείρισης ενόψει της συνέχειας της σεζόν.

Ο Αήττητος ήταν καταιγιστικός από το πρώτο ημίχρονο, έχοντας σε κέφια τον «γερόλυκο» Μανώλη Λύγκο και φτάνοντας να προηγείται στην ανάπαυλα με 4-0! Στο 16' ο Χοτζάι άνοιξε το σκορ με σουτ μετά απί ασίστ του Λύγκου, ενώ τέσσερα λεπτά μετά (20') ήταν η σειρά του Παπάζογλου να σκοράρει με σουτ, ξανά από ασίστ του Λύγκου. Οι δυο τους συνεργάστηκαν πάλι για το 3-0 του Παπάζογλου με κοντινό σουτ στο 40', ενώ στο 45' ο 39χρονος φορ ανέλαβε δράση, διαμορφώνοντας το 4-0 με σουτ. Στο 70' ο Λύγκος πάλι ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 5-0 και δέκα λεπτά μετά (80') ο Νταής βρήκε δίχτυα με κεφαλιά μετά από φάουλ του Σπάνου για το τελικό 6-0!

Διαιτητές: Φωστέρης, Κάλλης-Σούζας

ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ (Γιώργος Παπαϊωάννου): Κονόμι, Τσουχλαράκης, Κουβαράς, Μουρούτης, Τσιαχμιατιώτης (72' Γκιορντούμι), Καραγιάννης (46' Φύτιλης), Παπάζογλου (72' Νταής), Σιάννης, Λύγκος, Σεΐτι (68' Σπανός), Χοτζάι (81' Στυλιανόπουλος)

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Θεόφιλος Καλύβας): Σύρακας, Οικονόμου (42' Μαρτίνες), Νάκας (42' Σάκα), Τσίκλος, Καρδάμης, Παπαδόπουλος (56' Γκούφας), Βλαχίδης (56' Τσιμπουρλάς), Πινιώτης, Σερέπας, Νατσιόπουλος, Μπάκος.

 

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35