social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Σκόνταψε» ο Σαρωνικός Αναβύσσου, 2-2 με Άνοιξη

«Σκόνταψε» ο Σαρωνικός Αναβύσσου, 2-2 με Άνοιξη

Νοκ άουτ από τη διεκδίκηση της πρώτης θέσης έχει τεθεί επί της ουσίας στο Πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΑΝΑ και ο Σαρωνικός Αναβύσσου, μετά το αποτέλεσμα στη δική του υποχρέωση για την 22η αγωνιστική.

Η ομάδα του Δ. Τερεζόπουλου έμεινε στο ισόπαλο 2-2 με την Άνοιξη, σε ένα παιχνίδι όπου οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν δύο φορές και ισοφαρίστηκαν ισάριθμες. Οι πράσινοι βρέθηκαν να προηγούνται στο σκορ με ένα εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Παπιδάκη, σε μία υπόδειξη που προκάλεσε αντιδράσεις από τους ανθρώπους του Σαρωνικού (0-1). Η ισοφάριση ήρθε στο 38' και την υπέγραψε ο Γκέζος με σουτ μετά από πάσα του Σέλβια (1-1), όμως με την έναρξη του δευτέρου μέρους η Άνοιξη πήρε ξανά κεφάλι στο σκορ με κεφαλιά του Β. Μπουγιούκα στο 55' (1-2). Στο 68', όμως, έμεινε με δέκα παίκτες στον αγωνιστικό χώρο λόγω αποβολής του Μάναλη με δεύτερη κίτρινη κάρτα, γεγονός που εκμεταλλεύτηκαν οι γηπεδούχοι και έφτασαν στην ισοφάριση τρία λεπτά μετά (71') με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Γκαβασιάδη. Η παράβαση δόθηκε για χέρι αμυνομένου, με τους φιλοξενούμενους να «φωνάζουν» πως η επαφή έγινε εκτός περιοχής και, συνεπώς, θα έπρεπε να έχει δοθεί φάουλ. Στο 76' η αριθμητική ισορροπία αποκαταστάθηκε με την αποβολή του Ντμιτρένκο με δεύτερη κίτρινη κάρτα, ενώ στο 85' οι γηπεδούχοι ζήτησαν κι άλλο πέναλτι σε χέρι αμυνομένου, σε περίπτωση όμως που ο διαιτητής Λάμπρου είχε διαφορετική άποψη.

Διαιτητές: Λάμπρου, Πυκνής-Μουλόπουλος

ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΝΑΒ. (Δημήτρης Τερεζόπουλος): Τσόγκας, Δημητρέλης, Λίτσης (86' Δημογιάννης), Ντμιτρένκο, Παπαγιανόπουλος, Μπαριτάκης, Σέλβια, Γκέζος, Γκαβασιάδης, Βίλα, Τσούκας

ΑΝΟΙΞΗ (Παναγιώτης Γιαννενάκης): Μουλάς, Β. Μπουγιούκας, Δρόσος, Καλημέρης, Μάναλης, Χρονακόπουλος, Καμπάς (66' Ανδρινόπουλος), Οσμενάι, Ι. Μπουγιούκας (75' Κουτσουπιάς), Παπιδάκης, Κακός.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35