social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Buzzer beater» με Οσμενάι η Άνοιξη, 1-0 τον Παλλαυρεωτικό!

«Buzzer beater» με Οσμενάι η Άνοιξη, 1-0 τον Παλλαυρεωτικό!

Στην τελευταία φάση του αγώνα έμελλε να κριθεί η αναμέτρηση που έγινε στο γήπεδο «Γ. Κυριάκης» και νικήτρια ήταν η Άνοιξη!

Η ομάδα του Π. Γιαννενάκη λύγισε με 1-0 τον Παλλαυρεωτικό σε παιχνίδι για την 23η αγωνιστική στο Πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΑΝΑ, χάρη σε γκολ που πέτυχε στο 98' ο Οσμενάι με σουτ μετά από φάουλ και σύγχυση στην άμυνα των φιλοξενούμενων! Η ομάδα του Γ. Δημητρόπουλου είχε χάσει την ευκαιρία να προηγηθεί εκείνη στο σκορ στο 10ο λεπτό, όταν η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι από το σουτ του Πρέντι, ενώ δοκάρι είχαν και οι γηπεδούχοι στο 42', μετά από ενέργεια του Ι. Μπουγιούκα και πλασέ από πλάγια θέση.

Διαιτητές: Ανδρ. Βλάχος, Τσελεπίδης-Κουτζιακουτζίδης

ΑΝΟΙΞΗ (Παναγιώτης Γιαννενάκης): Μουλάς, Β. Μπουγιούκας, Δρόσος, Καλημέρης, Χρονακόπουλος, Τορλαχίδης, Καμπάς (79' Κουτσουπιάς), Οσμενάι, Ι. Μπουγιούκας, Παπιδάκης, Κακός (79' Ανδρινόπουλος)

ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ (Γιώργος Δημητρόπουλος): Μητσόπουλος, Φετολλάρι (57' Νικολαΐδης), Μανωλιάς, Δούμας, Παληγεώργος, Κουκουνασούλης, Κοντιζάς, Μωραΐτης, Καραδήμος, Πρέντι (95' Κόλλιας), Χουσεΐν (78' Ζυγούρης).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35