social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Μοιράζει... γκολ ο Αήττητος Σπάτων, 4-1 τον Θησέα Ν. Μάκρης

Μοιράζει... γκολ ο Αήττητος Σπάτων, 4-1 τον Θησέα Ν. Μάκρης

Σε δαιμονιώδη φόρμα βρίσκεται ο Αήττητος Σπάτων και το επιβεβαιώνει κάθε αγωνιστική!

Χθες (3/3) το απόγευμα η ομάδα του Γ. Παπαϊωάννου πέτυχε τρίτη συνεχόμενη νίκη με ευρύ σκορ, καθώς μετά το 6-0 επί του Αχαρναϊκού και το 4-1 στη Λούτσα επί του ΑΟ Άρτεμις, επιβλήθηκε με 4-1 και απέναντι στον Θησέα Ν. Μάκρης!

Στο δημοτικό στάδιο Σπάτων οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με γκολ που πέτυχε ο Σιάννης στο 18' με ευθύβολο σουτ, σε ένα πρώτο ημίχρονο που ολοκληρώθηκε στο 1-0. Με την έναρξη του δευτέρου μέρους, στο 53ο λεπτό, ο Χοτζάι μετέτρεψε σε γκολ πέναλτι που κέρδισε ο Κουβαράς για το 2-0, με τους φιλοξενούμενους να αντιδρούν και να μειώνουν σε 2-1 στο 70' με προβολή του Ζέκιο. Ωστόσο, η συνέχεια του αγώνα ανήκε και πάλι στον Αήττητο. Στο 75' ο Παπάζογλου αξιοποίησε κάθετη πάσα του Φυτιλή και με λόμπα πάνω από το σώμα του Κατσιούλη σημείωσε το 3-1, ενώ στο 89' ο Σεΐτι ολοκλήρωσε εντυπωσιακή προσωπική ενέργεια, προσπερνώντας αρκετούς αντιπάλους του και πλασάροντας ιδανικά για το τελικό 4-1!
Διαιτητές: Τριγάζης, Γκούβας-Πυκνής

ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ (Γιώργος Παπαϊωάννου): Κονόμι, Τσουχλαράκης, Κουβαράς, Σιάννης, Τσιαχματιώτης, Καραγιάννης (62' Φυτιλής), Παπάζογλου (90' Γιαννάκης), Νταής, Λύγκος, Σεΐτι (90' Γκιορντούμι), Χοτζάι (73' Σπανός)

ΘΗΣΕΑΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ (Γιάννης Τσέλιος): Κατσιούλης, Μηναδάκης (83' Βεϊζάι), Αρβανιτίδης, Αζάλ, Βασιλαράς, Μ. Τσέλιος, Κ. Τσέλιος (78' Τρίμης), Καχόπουλος, Κότσι, Νικηφοράκης (78' Μαγγίνας), Ζέκιο.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35