social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Σημαντική νίκη ο Παλλαυρεωτικός, 2-1 την Τριγλία Ραφήνας

Σημαντική νίκη ο Παλλαυρεωτικός, 2-1 την Τριγλία Ραφήνας

Σε ένα παιχνίδι με ιδιαίτερη βαθμολογική σημασία για τις δύο ομάδες, ο Παλλαυρεωτικός πήρε τη νίκη με 2-1 απέναντι στην Τριγλία Ραφήνας και έκανε... άλμα παραμονής στην Α' ΕΠΣΑ, προσπερνώντας και την αντίπαλό του.

Από την άλλη, οι κιτρινόμαυροι δεν μπόρεσαν να απομακρυνθούν από την τελευταία τριάδα της κατάταξης, από την οποία απέχουν μόλις τέσσερις βαθμούς.

Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι, έχοντας και ένα δοκάρι σε σουτ του Μωραΐτη από πλάγια θέση στο 3ο λεπτό. Εν τέλει, πήραν το προβάδισμα στο 48' χάρη σε κεφαλιά του Δούμα (1-0). Έκτοτε οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν και κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση στο 76' με σουτ του Κουσούλη έπειτα από σέντρα του Χρηστακίδη (1-1). Παρά το σοκ, ο Παλλαυρεωτικός βρήκε τον τρόπο να φτάσει σε δεύτερο γκολ και να πάρει το «τρίποντο», με τον Πρέντι να ολοκληρώνει με ιδανικό τρόπο προσωπική ενέργεια και σουτ στο 83' για το 2-1.
Διαιτητές: Λάμπρου, Κάλλης-Σούζας

ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ (Γιώργος Δημητρόπουλος): Μητσόπουλος, Φετολλάρι (86' Κουκουνασούλης), Μανωλιάς, Δούμας, Παληγεώργος (95' Παπαδάτος), Μεγαλοοικονόμου, Κοντιζάς, Κωτσαλάς, Δούμας (86' Καραδήμος), Πρέντι, Μωραΐτης (92' Ζυγούρης)

ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Βλάσης Χατζηαναστασίου): Μπακόλας, Γκίκα (64' Χρηστακίδης), Λυκουρόπουλος, Ντέντια, Παπαδόπουλος, Ψαρρής, Μπανιάς, Μανωλιάς (55' Παπαδόπουλος), Πράπας, Κουσούλης, Άλλκια (55' Σταυρίδης).

 


Σχετικά άρθρα

Ανέλαβε ο Τσέρτος στον ΑΟ Άρτεμις

Θηβαίος για μπαράζ: Υπάρχει ξεσηκωμός στην Κερατέα για το καμάρι της, τον Κεραυνό!

Καλύβας: Τα παιδιά... σφίξαν τα δόντια, τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια (vid)

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35