social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Πρώτο βήμα με ανατροπή ο Αχαρναϊκός, 2-1 τον Σαρωνικό Αναβύσσου!

Πρώτο βήμα με ανατροπή ο Αχαρναϊκός, 2-1 τον Σαρωνικό Αναβύσσου!

Το πρώτο... ημίχρονο της κόντρας του Αχαρναϊκού με τον Σαρωνικό Αναβύσσου για την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣΑΝΑ έγινε σήμερα (6/3) το απόγευμα και βρήκε νικήτρια την ομάδα του Μενιδίου!

Στο ουδέτερο δημοτικό στάδιο της Ν. Μάκρης οι πράσινοι υποδέχθηκαν τον αντίπαλό τους και έφτασαν στην επικράτηση με σκορ 2-1, ολοκληρώνοντας στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων μία μεγάλη ανατροπή στο τελευταίο τέταρτο της αναμέτρησης. Το συγκρότημα του Θ. Καλύβα έκανε ένα πρώτο βήμα και, πλέον, καλείται σε δύο εβδομάδες να υπερασπιστεί το προβάδισμά της στον επαναληπτικό της Αναβύσσου και να πάρει το εισιτήριο.

Το παιχνίδι στη Ν. Μάκρη ήταν ενδιαφέρον και συναρπαστικό, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Το πρώτο μέρος ήταν σε γενικές γραμμές ισορροπημένο, με τις δύο ομάδες να έχουν από δύο ευκαιρίες για γκολ. Στο 4' ο Τσούκας βρέθηκε απέναντι στην εστία από πλάγια θέση, αλλά πλάσαρε παράλληλα χάνοντας μεγάλη ευκαιρία για ένα καλύτερο «τελείωμα». Στο 18' ο Σερέπας βγήκε μόνος από πλάγια θέση μετά από ωραία ανάπτυξη της ομάδας του, όμως σούταρε άουτ. Στο 39' λίγο έλειψε η μπάλα να καταλήξει στην εστία του Σύρακα από παρέμβαση του Γερώνυμου, ενώ στο 45' ο Μπονατάκης απέκρουσε σωτήρια το επικίνδυνο σουτ του Μαρτίνες.

axarnaikos-saronikos.jpg

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Σαρωνικός έβγαλε περισσότερη ενέργεια, δείχνοντας μεγαλύτερη διάθεση να ψάξει το γκολ. Αφού πρώτα χάθηκε μία... ακούσια ευκαιρία για τον Αχαρναϊκό, όταν σε επέμβαση του Μπονατάκη η μπάλα χτύπησε στο σώμα του Σερέπα και πέρασε μόλις άουτ στο 59', ακολούθησε ένα δεκάλεπτο υπεροχής των φιλοξενούμενων. Στο 60' η μπάλα έφυγε λίγο άουτ από το κοντινό σουτ του Γκαβασιάδη, στο 66' ο Γκέζος σούταρε στο δοκάρι και στο επόμενο λεπτό ήρθε το γκολ. Ο Σέλβια εκτέλεσε κόρνερ, η μπάλα πέρασε από όλους και ο Τσούκας από κοντά την έσπρωξε στα δίχτυα για το 0-1 στο 67'! Εκεί που όλα έδειχναν ότι ο Σαρωνικός ήλεγχε το ματς, ήρθε η ισοφάριση από ένα προσωπικό λάθος! Ο Γκέζος γύρισε απρόσεκτα την μπάλα προς την άμυνα, ο Σερέπας έγινε αποδέκτης της και αφού γύρισε το σώμα του προς την εστία, πλάσαρε εύστοχα τον εξερχόμενο Μπονατάκη για το 1-1! Το παιχνίδι απέκτησε άγρια ομορφιά, με τις δύο ομάδες να αναζητούν το γκολ της νίκης. Τελικά εκείνοι που το πέτυχαν ήταν οι πράσινοι! Ήταν το 94ο λεπτό όταν ο Σάκα εκτέλεσε φάουλ και ο Καρδάμης έπιασε δύσκολη κεφαλιά, για να στείλει την μπάλα στα δίχτυα και να γράψει το 2-1 μέσα σε έντονους πανηγυρισμούς στις τάξεις του Αχαρναϊκού!

Διαιτητές: Κατσίνης, Ξουρίδας-Τζαφόλιας

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Θεόφιλος Καλύβας): Σύρακας, Οικονόμου (81' Νάκας), Καρδάμης, Τσίκλος, Μπάκος, Παπαδόπουλος, Γερώνυμος (70' Βλαχίδης), Πινιώτης, Σερέπας, Νατσιόπουλος (68' Τσιμπουρλάς), Μαρτίνες (81' Σάκα)

ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΝΑΒ. (Δημήτρης Τερεζόπουλος): Μπονατάκης, Δημητρέλης (34' λ.τρ. Λογοθέτης), Λίτσης (62' Βλάχος), Ντμιτρένκο, Παπαγιανόπουλος, Μπαριτάκης, Σέλβια, Γκέζος, Γκαβασιάδης, Δημογιάννης, Τσούκας.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35