social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Άφησε βαθμούς στην Άνοιξη ο Κεραυνός Κερατέας (1-1)

Άφησε βαθμούς στην Άνοιξη ο Κεραυνός Κερατέας (1-1)

Την πέμπτη απώλεια βαθμών της χρονιάς υπέστη το απόγευμα της Κυριακής (10/3) ο Κεραυνός Κερατέας, που παραμένει ωστόσο το ακλόνητο φαβορί για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στο Πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΑΝΑ.

Για την 25η αγωνιστική η ομάδα του Λ. Καραδήμου υποχρεώθηκε στο ισόπαλο 1-1 στο γήπεδο «Γ. Κυριάκης» από την ανταγωνιστική Άνοιξη.

Οι φίλαθλοι που βρέθηκαν στις εξέδρες του γηπέδου παρακολούθησαν ένα συναρπαστικό παιχνίδι, με αρκετές καλές στιγμές μπροστά στις δύο εστίες, κυρίως από πλευράς φιλοξενούμενων. Μετά από ένα άκαρπο πρώτο ημίχρονο, ο Κεραυνός άνοιξε το σκορ στο 52ο λεπτό χάρη σε κεφαλιά του Σούλτσε μετά εκτέλεση φάουλ του Μπουντόπουλου (0-1). Μάλιστα, στο 70ο λεπτό είχε τη μεγάλη ευκαιρία να «κλειδώσει» το «τρίποντο», όταν κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Δαρδαμάνη από τον Χρονακόπουλο. Ωστόσο, ο Μπουντόπουλος εκτέλεσε άστοχα, πάνω από τα δοκάρια, σπαταλώντας την ευκαιρία. Λίγο αργότερα, στο 76', ήρθε η ισοφάριση, όταν σε βαθιά μπαλιά του Μάναλη ο Ι. Μπουγιούκας έφερε την μπάλα μπροστά του μετά από επαφή της με το αριστερό του χέρι και με διπλή προσπάθεια νίκησε τον Καλογερόπουλο για το 1-1. Στο υπόλοιπο διάστημα του αγώνα οι πρωτοπόροι αναζήτησαν το δεύτερο γκολ, είχαν κάποιες στιγμές για να το πετύχουν, όμως δεν το κατάφεραν.

Διαιτητές: Λάμπρου, Κορωνιάς-Πυκνής

ΑΝΟΙΞΗ (Παναγιώτης Γιαννενάκης): Μανουσάκης, Β. Μπουγιούκας, Δρόσος (70' Τορλαχίδης), Καλημέρης (89' Καμπάς), Μάναλης, Γιαννακόπουλος, Κουτσουπιάς (70' Χρονακόπουλος), Οσμενάι, Ι. Μπουγιούκας, Παπιδάκης, Κακός

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ (Λουκάς Καραδήμος): Καλογερόπουλος, Ντόβας (46' Πιέτρι), Δαρδαμάνης, Ρέτζο, Α. Μπουγιούκος, Ν. Βαγγελή (77' Πασκάλ), Τραγουστής (69' Κρητικός), Τζάκσον, Σούλτσε, Μπουντόπουλος, Μαγγανάς (46' Κοκκινάκης)

(photo-στοιχεία αγώνα: Κώστας Αποστολόπουλος)

 


Σχετικά άρθρα

Επίσημο του Γκαβασιάδη στον Σαρωνικό Αναβύσσου

Χολαργός: Επιστρέφει την Τετάρτη στις προπονήσεις και ξεκίνησε η προετοιμασία για Αθηναϊδα

Γιαρένης: Πολιτεία και Ομοσπονδία δείχνουν να μην σέβονται τα σωματεία

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35