social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ο Παλληνιακός ανεβαίνει, ο ΑΟ Άρτεμις κινδυνεύει (1-3)

Ο Παλληνιακός ανεβαίνει, ο ΑΟ Άρτεμις κινδυνεύει (1-3)

Πορείες αντίθετες ακολουθούν ο ΑΟ Άρτεμις και ο Παλληνιακός, ενώ πλέον το Πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΑΝΑ μπαίνει στην τελευταία πεντάδα αγωνιστικών.

Οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν στο γήπεδο της Αρτέμιδος, με τους φιλοξενούμενους να επικρατούν με 3-1, αξιοποιώντας την υπεροχή τους στο δεύτερο ημίχρονο και εδραιώνοντας την παρουσία τους στην πρώτη επτάδα. Από την άλλη, η ομάδα του Χρ. Μουλλάκη βρίσκεται, πλέον, σε δυσχερή θέση, καθώς νιώθει «καυτή» την... ανάσα του Ολυμπιακού Αγ. Στεφάνου.

Το σκορ άνοιξε στο 13ο λεπτό ο Παλληνιακός χάρη σε σουτ του Κυριόπουλου σε φάση διαρκείας στα αντίπαλα καρέ (0-1), όμως στο 25' ο Κοζανίδης ισοφάρισε με σουτ για το 1-1. Ακολούθησε ένα εικοσάλεπτο μέχρι την ανάπαυλα όπου το ματς απέκτησε γρήγορο ρυθμό, χωρίς όμως να έρχεται κάποιο γκολ από τις αλλεπάληλλες επιθέσεις που εξαπέλυαν οι δύο ομάδες. Εν τέλει, το προβάδισμα πήρε πάλι η ομάδα του Γ. Παρασκευαΐδη, όταν στο 60ο λεπτό ο Λουκόπουλος δέχθηκε την πάσα του Παναγιώτου και με πλασέ βρήκε δίχτυα για το 1-2. Το τελικό 1-3 διαμορφώθηκε στο 70' μετά από κοντινό πλασέ του Χρήστου έπειτα από απόκρουση του Ντόστη.

Διαιτητές: Φωστέρης, Κάλλης-Παντελίδου

ΑΟ ΑΡΤΕΜΙΣ (Χρήστος Μουλλάκης): Ντόστης, Μπάκος, Δανιήλ, Διαμαντής, Σαντίκου, Χοτζάι, Τσιλιάκος (64' Καραβατάκης), Αράπης (64' Χότζα), Μασκλαβάνος, Ράσα (64' Χαλίλι), Κοζανίδης (74' Ρούσης)

ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ (Γιώργος Παρασκευαΐδης): Πάντος, Καραμπιέτ, Κούσης, Ελ Γκαμάλ, Κοντογιάννης, Βιδάλης, Παναγιώτου, Δημογιάννης, Κυριόπουλος, Λουκόπουλος (87' Μαρμούτας), Χρήστου.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35