social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Βλέπει» σωτηρία ο Ολυμπιακός Αγ. Στεφάνου

«Βλέπει» σωτηρία ο Ολυμπιακός Αγ. Στεφάνου

Την προηγούμενη αγωνιστική είχε υποστεί ήττα από τον ΑΟ Άρτεμις που τον είχε φέρει σε δεινή θέση, αναφορικά με τη μάχη της σωτηρίας στο Πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΑΝΑ.

Για την 29η αγωνιστική, όμως, ο Ολυμπιακός Αγ. Στεφάνου πήρε αυτό που ήθελε στο γήπεδο του Γέρακα κόντρα στον ΑΟ Ατλαντίς και επανέφερε τις ελπίδες του για παραμονή στην Κατηγορία. Η ομάδα του Γ. Μαγγίνα επικράτησε με 2-1 με αντροπή στο τελευταίο εικοσάλεπτο και θα πανηγυρίσει τη σωτηρία της αρκεί να νικήσει την τελευταία αγωνιστική τον Παλληνιακό και, την ίδια ώρα, να μην νικήσει ο ΑΟ Άρτεμις στο Μενίδι τον Αχαρναϊκό.

Στο ματς του Γέρακα οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι στο 4ο λεπτό με σουτ του Σιούτη, ο οποίος στο 7' ευστόχησε σε πέναλτι που κέρδισε ο Μπουρμπούλης για το 1-0. Ο Σιούτης είχε και δεύτερο δοκάρι στο 20' με κεφαλιά, με το σκηνικό να ανατρέπεται στο δεύτερο μέρος και τους ερυθρόλευκους να φέρνουν... τούμπα το ματς. Στο 70' ο Κλωνάρης με πλασέ από παράλληλη σέντρα του Τσώνου ισοφάρισε σε 1-1 και στο 78' ο Μπαλωμένος με διαγώνιο σουτ έγραψε το 1-2. Στο 90' ο ΑΟ Ατλαντίς είχε νέο δοκάρι, αυτή τη φορά σε σουτ του Α. Καρακώστα.

Διαιτητές: Λάμπρου, Σούζας-Τσελεπίδης

ΑΟ ΑΤΛΑΝΤΙΣ (Γιώργος Τσούνης): Χαραλαμπίδης, Ι. Μπαλάσκας, Α. Καρακώστας, Γεωργακόπουλος, Αναστασίου, Καγιάς, Σιούτης, Μπουρμπούλης (77' Πλατσατούρας), Αδαμίδης, Γ. Καρακώστας, Σπ. Μπαλάσκας (77' Κιούρκος)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦ. (Γιάννης Μαγγίνας): Μπαρμπούνης, Μαγκανάρης, Μύρκος, Ψαρρός, Μηλιώνης, Κλωνάρης, Πανούσης, Τζήμας (92' Κριεμάδης), Μαγγίνας (68' Τσώνος), Ατματσίδης, Μπαλωμένος.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35