social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Έμεινε ελεύθερος από τον Απόλλωνα Ποντίων ο Κώστας Βασιλειάδης

Έμεινε ελεύθερος από τον Απόλλωνα Ποντίων ο Κώστας Βασιλειάδης

Μετά από μια άκρως πετυχημένη σεζόν ελεύθερος έμεινε από τον Απόλλωνα Ποντίων ο Κώστας Βασιλειάδης.

 

Ο 21χρονος μπακ ήταν από τα βασικά στελέχη στη φετινή φρενήρη πορεία των Πόντιων, όπου κατέκτησαν το πρωτάθλημα στην Α' Κατηγορία της ΕΠΣΔΑ, συμμετείχε στον τελικό της Ένωσης, ενώ διεκδίκησε και την άνοδο στα μπαράζ της Γ' Εθνικής. 

Πλέον είναι ελεύθερος και ήδη εξετάζει τις επιλογές του από ανώτερες κατηγορίες. Μπορεί να παίξει με ευχέρεια και σαν στόπερ αλλά και σαν πλάγιος μπακ, ενώ είναι χειριστής της μπάλας και με τα δύο πόδια. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί κυρίως στη Γ' Εθνική με τους Αγίους Αναργύρους και τον ΠΑΟ Ρουφ. 

 

Ο ίδιος μετά την αποχώρηση από το σύλλογο έκανε την παρακάτω ανάρτηση:



«Μία δύσκολη και αρκετά ψυχοφθόρα σεζόν έφτασε στο τέλος της. Ο απολογισμός στο τέλος είχε ένα πρωτάθλημα οποίος ήταν ο αρχικός προσωπικός μου στόχος, αλλά δυστυχώς δεν κατάφερα να το συνδυάσω με άνοδο στην Γ εθνική, πράγμα το οποίο με απογοήτευσε περισσότερο απ’ όλα, αλλά ταυτόχροναμε πείσμωσε. Θα ήθελα επίσης να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Θεόδωρο Καζάντζη για την στήριξη, καθώς ήταν δίπλα μου στα εύκολα και στα δύσκολα, δείχνοντας επαγγελματισμό σε αρκετές περιπτώσεις . Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω τον προπονητή μου Γιώργο Αδάκτυλογια την άψογη συνεργασία που είχαμε και του εύχομαι καλή συνέχεια !!!».


Σχετικά άρθρα

Συνέντευξη του Γιάννη Τζανόπουλου στο Soccerlive.gr- «Άμεσα εκλογές για την ομαλότητα της ΕΠΣΔΑ»

Φοβερός και πάλι ο Μανδραϊκός, σάρωσε 7-0 τον Σκορπιό Φυλής

Με σούπερ Τοπτίδη «ξέρανε» τον Ακράτητο η Νέα Πέραμος(4-2)

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35