social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Θέμα Soccerlive: Δήλωσε συμμετοχή μετά από ένα χρόνο στη Β' ΕΠΣΔΑ η ΑΕ Ζεφυρίου

Θέμα Soccerlive: Δήλωσε συμμετοχή μετά από ένα χρόνο στη Β' ΕΠΣΔΑ η ΑΕ Ζεφυρίου

 
Στην αγωνιστική δράση φέρεται πως θα επανέλθει μετά από ένα χρόνο αποχής η ΑΕ Ζεφυρίου. Σύμφωνα με πληροφορίες μας, το σωματείο δήλωσε κανονικά συμμετοχή για το πρωτάθλημα της Β' Κατηγορίας στις 30/8 και πλέον κινούνται οι διαδικασίες για να μπορέσει να στελεχωθεί για τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις. 

Η ΑΕ Ζεφυρίου αυτή τη στιγμή τελεί υπό το καθεστώς προσωρινής διοίκησης και γίνονται ενέργειες για να μπορέσει να διευθετήσει όποιες εκκρεμότητες έχει σχετικά με την εγγ/ραφή της στο μητρώο της ΓΓΑ. Τις επόμενες μέρες θα υπάρξουν και επίσημες ανακοινώσεις γύρω από το προφίλ της ομάδας και πώς θα παρουσιαστεί. 

Κάτι ανάλογο προσπάθησε να γίνει μέχρι  τις 30 Αυγούστου και για τον Αστέρα Άνω Λιοσίων, χωρίς όμως η συμμετοχή του στο νέο πρωτάθλημα της Β' Κατηγορίας να είναι βέβαιη. 

Από κει και πέρα, σίγουρα στο επόμενο διάστημα θα μας απασχολήσει και το τι δικαιώματα θα έχουν αυτά τα σωματεία, ενόψει και των εκλογών που αναμένεται να γίνουν στην ΕΠΣΔΑ, καθώς μην ξεχνάμε ότι από λάθος της προηγούμενης διοίκησης στον εκλογικό κατάλογο, αυτή τη στιγμή η Ένωση βρίσκεται με προσωρινή διοικούσα επιτροπή. 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35