social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ανατροπή στην ανατροπή και 3-2 ο Σκορπιός Φυλής τη γενναία Μικρασιατική

Ανατροπή στην ανατροπή και 3-2 ο Σκορπιός Φυλής τη γενναία Μικρασιατική

 
Σε ένα άκρως ανατρεπτικό παιχνίδι ο Σκορπιός Φυλής επικράτησε με 3-2 της «ατίθασης» Μικρασιατικής, που ενώ είχε προηγηθεί με 1-2, ηττήθηκε αφού έμεινε με δέκα παίκτες στο 69'. 

Η ομάδα του Νίκου Πατσίρη μπήκε με γκολ από τα αποδυτήρια, καθώς άνοιξε το σκορ μόλις στο 1' με τον Δράγαση. Ο Σκορπιός ισοφάρισε στο 27' με τον Καπογιάννη, για να ξανά πάρουν το προβάδισμα οι Μεγαρίτες στο 44' με τον Παρασκευόπουλο. 

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι, που είχαν κατέβει με μόλις έντεκα παίκτες στη συνάντηση, έμειναν με δέκα στο 69' καθώς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Λίγδας. Από εκείνο το σημείο και μετά η ομάδα του Γιώργου Σύρου εκμεταλλεύτηκε το πλεονέκτημά της και έκανε την ανατροπή με τέτματα των Πατραμάνη(72') και Παπαδόπουλου(83'). 

Διαιτήτευσε ο Χρέλιας. 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Σταυρόπουλος, Δημητρόπουλος Κ., Ντούκας, Μπαλής, Πατραμάνης, Καπογιάννης(46' λ.τρ. Κάσσος), Γρίμας(85' Κίτσας), Βασιλόπουλος, Τσικρικάς, Παπαδόπουλος(85' Χριστοδούλου), Δημητρόπουλος Ε.(74' Μπραχίμ). 
ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ: Κουφής Δ., Χριστόπουλος, Λίγδας, Κήττας, Χαμπιλάι, Ζουμπουρλής, Μήτσος Δ., Παρασκευόπουλος, Στρουμπής, Κουφής Γ., Δράγασης. 
 

Σχετικά άρθρα

Ισοπαλία για Μικρασιατική και Πανελευσινιακό

Επιθετική τόνωση με Ανδρέα Σταμάτη ο Βύζας Μεγάρων

Με σούπερ Τοπτίδη «ξέρανε» τον Ακράτητο η Νέα Πέραμος(4-2)

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35