social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Με ηγέτη τον Στρατιδάκη ο Ασπρόπυργος 9-0 τη Νέα Πέραμο

Με ηγέτη τον Στρατιδάκη ο Ασπρόπυργος 9-0 τη Νέα Πέραμο

Την αήττητη πορεία του στο πρωτάθλημα συνέχισε ο εκρηκτικός Ασπρόπυργος, που είχε σε μεγάλη μέρα τον Αργύρη Στρατιδάκη, ο οποίως σημείωσε πέντε τέρματα στη νίκη με 9-0 επί της Νέας Περάμου. Αξίζει να σημειώσουμε ότι σε πέντε ματς ο Ασπρόπυργος έχει πετύχει τον εντυπωσιακό αριθμό των 26 τερμάτων και έχει δεχθεί μόλις ένα...

Στο πρώτο δεκάλεπτο ο Ασπρόπυργος είχε ήδη προηγηθεί 3-0 με δύο γκολ του Τσιγγόπουλου(2' πέν., 6') και ένα του Στρατιδάκη(9'). Ο Δρυμούσης ανέβασε  στο 16' το δείκτη του σκορ στο 4-0, για να πετύχει ακόμα δύο γκολ μέχρι την ανάπαυλα του ημιχρόνου οΣτρατιδάκης(23', 42'), με το ημίχρονο να κλείνει στο 6-0.

Στην επανάληψη η ομάδα του Ζήση Ζήκου κατέβασε στροφές, ωστόσο σημείωσε ακόμα δύο γκολ του Στρατιδάκη(57', 78' πεν.) που έφτασε συνολικά τα πέντε και ένα του Γεωργιάδη(84'). Ο Στρατιδάκης είχε και δοκάρι στο 48'. 

Διαιτήτευσε ο Χρόνης.  

ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ: Πρωτόπαππας(46' Σκλιας), Μουστάκα, Πίνης, Φλέγκας, Φυσαράκης, Τούσης(64' Σένο), Ρούσσος(46' Γεωργιάδης), Δηλαβέρης(55' Κόκας), Τσιγγόπουλος(55' Τσεβάς), Στρατιδάκης, Δρυμούσης. 

ΝΕΑ ΠΕΡΑΜΟΣ: Μποζίκης, Μπάρδης(58' Μπουσάι), Μπριάνας, Σεβαστής, Γεωργιάδης, Ζουμπλιός Β., Κάντρο(58' Χατζιάδης), Αλέκσι, Κουφής(28' Ζουμπλιός Ι.), Τοπτίδης, Μπάμπαλος(28' Πνευματικάκης). 

ΦΩΤΟ: ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΓΕΩΡΝΤΑΜΙΛΗΣ


Σχετικά άρθρα

Διπλή μεταγραφική ενίσχυση στη Ζωφριά

Κρίσιμη η κατάσταση στον Βύζαντα Μεγάρων- Οικονομικό αδιέξοδο με κίνδυνο το τοπικό πρωτάθλημα

Σημάδι ζωής στον Θρασύβουλο- Εγγράφηκε στο Μητρώο της ΓΓΑ

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35