social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Λωρίδα» της...Γκορυτσάς, Απόλλων Ποντίων- ΠΑΟΚ Μάνδρας 3-3  στο 96' με σοβαρά επεισόδια

«Λωρίδα» της...Γκορυτσάς, Απόλλων Ποντίων- ΠΑΟΚ Μάνδρας 3-3 στο 96' με σοβαρά επεισόδια

 

Σε ένα παιχνίδι που είχε τρομερή διακύμανση στο σκορ και διαμορφώθηκε στο 96', τα σοβαρά επεισόδια ήταν αυτά που δυστυχώς επισκίασαν αυτό το όμορφο αγωνιστικά θέαμα στο γήπεδο της Γκορυτσάς, ανάμεσα σε Απόλλωνα Ποντίων και ΠΑΟΚ Μάνδρας, στο μεταξύ τους 3-3. 

Στο αγωνιστικό μέρος, οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Αθανασιάδη στο 9', για να απαντήσει ο ΠΑΟΚ με τον Τσιανάκα στο 19'. 

Στην επανάληψη ο Απόλλων πήρε πάλι προβάδισμα με τον Μπουρντένη στο 79', με τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν αστραπιαία εκ νέου με τον Τσιανάκα και πάλι. 

Στις καθυστερήσεις του αγώνα συνέβησαν όλα. 

Ο Απόλλων έκανε το 3-2 στο 93' με τον Ατματσίδη. Μετά την επίτευξη του γκολ και σύμφωνα με το φύλλο αγώνος του διαιτητή Λάμπρου, κατά τους πανηγυρισμούς ο προπονητής των γηπεδούχων Μπάμπης Λιαϊλιάς πανηγύρισε με ανάρμοστη συμπεριφορά προς την πλευρά του πάγκου των φιλοξενούμενων με αποτέλεσμα να αποβληθεί. 

Στο 96' ο ΠΑΟΚ Μάνδρας κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Ζεϊτινίδη, με τον Μιχαηλίδη να ευστοχεί και να γράφει το τελικό 3-3. Αμέσως μετά το γκολ αυτό, αποβλήθηκε πό τους φιλοξενούμενους ο Παπακωνσταντίνου, για εξύριση προς τον αποβληθέντα προπονητή του Απόλλωνα Ποντίων. 

Μετά τη λήξη του αγώνα και σύμφωνα πάντα με το φύλλο αγώνος οι δύο αποβληθέντες είχαν μεταξύ τους επεισόδιο, ενώ εισήλθαν και στον περιβάλλοντα χώρο του γηπεδου και φίλαθλοι που υποστήριζαν κατά τη διάρκεια του αγώνα τους γηπεδούχους, με την ένταση να κλιμακώνεται. 

Ο διαιτητής κάλεσε αστυνομική δύναμη, για την ασφαλή του έξοδο από το γήπεδο...

ΑΠΟΛΛΩΝ: Τσούλφας, Παπαδόπουλος(46' Λάσκος), Χαλκιόπουλος, Κουραβέλας, Πετσίτης, Κουλλόλι, Μαυράκης, Αλίκια(71' Πουρουζίδης), Μπουρντένης, Ατματσίδης, Αθανασιάδης. 

ΠΑΟΚ ΜΑΝΔΡΑΣ: Μολνταβάν, Τεπέτωβ, Δανιηλίδης(68' Χωραβάτης), Μιχαηλίδης, Στυλίδης, Ζεϊτινίδης, Χιονίδης, Τζανέτος, Παπακωνσταντίνου, Τσιανάκας(89' Σιδηρόπουλος), Μπόνος. 

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ


Σχετικά άρθρα

Χορηγία ρουχισμού από τον Μιχάλη Κλαδά στον Βύζαντα Μεγάρων

Παραιτήθηκε μετά από επτά χρόνια ο Πρόεδρος της Μικρασιατικής Μανώλης Κάμπαξης

Επιτέλους νίκη για τη Μικρασιατική, 4-2 τον Αίαντα Παραλίας

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35