social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ηρακλής Ελευσίνας Α' Κατηγορίας, 3-2 τον γενναίο Εθνικό Πανοράματος

Ηρακλής Ελευσίνας Α' Κατηγορίας, 3-2 τον γενναίο Εθνικό Πανοράματος

Μια θέση στην Α' Κατηγορία παιζόταν σήμερα στο «Γ. Ρουμελιώτης», αφού Ηρακλής Ελευσίνας και Εθνικός Πανοράματος χρειαζόντουσαν πάση θυσία τη νίκη, για να έχουν  περισσότερες ελπίδες στη συνέχεια του πρωταθλήματος για τη σωτηρία. Μεγάλο πλεονέκτημα λοιπόν απέκτησε ο Ηρακλής Ελευσίνας, που ξεπέρασε δύσκολα το εμπόεδιο των «μπέμπηδων» του Εθνικού Πανοράματος με 3-2 και απέκτησε μια διαφορά ασφαλείας από τις δύο τελευταίες θέσεις. 

Τα πράγματα φάνηκαν ότι θα ήταν εύκολα για το συγκρότημα του Χάρη Κοπιτσή, αφού βρέθηκε στο σημείο να προηγηθεί με 2-0, χάρη στα γκολ των Γκόρου(30') και Ζίου(50'). 

Όμως οι πιτσιρικάδες του Χρήστου Ράλλη έβγαλαν χαρακτήρα κια έδειξαν ότι παρά τη δεινή βαθμολογική θέση της ομάδας, το μέλλον τους ανήκει. Με μπροστάρη τον μόλις 17χρονο Ευάγγελο Βασίλη που πέτυχε δύο γκολ(59', 67'), οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν σε 2-2 και έφτασαν πολύ κοντά στο να πάρουν τον πρώτο τους βαθμό στο πρωτάθημα. 

Όμως ο Ηρακλής παρά το αρνητικό μομέντουμ, αντέδρασε άμεσα και με το γκολ του Τσακουρίδη στο 75' πήρε αυτή την πολύτιμη νίκη, που αν και πολύ νωρίς, ισοδυναμεί με μισή παραμονή. 

Διαιτήτευσε ο Λάμπρου. 

ΗΡΑΚΛΗΣ: Γερογιάννης, Μαρινόπουλος, Πούπου, Πουρής, Μυλούλης, Γκόρος, Τσακουρίδης, Ζαχαριάδης(70' Μπόγκος), Παντελίδης(88' Μουτσάι), Ζίου(90' Πατσιός), Μαγγανάς. 

ΕΘΝΙΚΟΣ: Τσουτσάνης, Ζαρκαδάκης, Σιδηρόπουλος(46' Τσουλούφης), Βαρυθυμιάδης, Παπουτσάκης, Λαμπρινόπουλος(46' Αλεξίου), Τσουραμάνης, Λαθούρας(46' Χρυσανθακόπουλος), Καλαμούτσος(68' Ξεκάρφωτος), Βασίλης, Μπουζής(80' Κωνσταντίνου). 

 

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ


Σχετικά άρθρα

Δρυμούσης στον Ασπρόπυργο

Θέμα Soccerlive: Αναβολή μέχρι νεωτέρας τα πρωταθλήματα της ΕΠΣΔΑ

Με «άπιαστο» ρεκόρ πρωταθλητής ο Μανδραϊκός, 4-0 στην Γκορυτσά τον Πυρρίχιο

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35