social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Θέμα Soccerlive: «Βόμβα» Ασπροπύργου με τον Σουπερλιγκάτο στόπερ Μιχάλη Κύργια

Θέμα Soccerlive: «Βόμβα» Ασπροπύργου με τον Σουπερλιγκάτο στόπερ Μιχάλη Κύργια

 Αποφασισμένος να ισχυροποιηθεί όσο δεν πάει είναι ο Ασπρόπυργος. Η διοίκηση του συλλόγου μέχρι την Παρασκευή που ολοκληρώνονται οι μεταγραφές αναμένεται να «ταράξει τα νερά» της Δυτικής Αττικής, με σκοπό να κάνει την ανατροπή και να φτάσει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά και στη διεκδίκηση της ανόδου στη Γ' Εθνική. 

Πρώτη κίνηση λοιπόν, αποτελεί η επιλογή του σπουδαίου στόπερ Μιχάλη Κύργια, ο οποίος έχει 250 συμμετοχές(62 Σούπερ Λιγκ, 72 Σούπερ Λιγκ 2, 62 Football League) σε επαγγελματικά πρωταθλήματα και αναμένεται να αποτελέσει τη βάση της άμυνας για τη μεγάλη αντεπίθεση του Ασπροπύργου στο πρωτάθλημα. 

Ο έμπειρος αμυντικός το τελευταίο εξάμηνο έπαιζε στον Ήφαιστο Περιστερίου από το καλοκαίρι που έμεινε ελεύθερος από την ΠΑΕ Καλλιθέα που αγωνιζόταν κατά την περσινή αγωνιστική περίοδο. 

Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που έχει πάνω από 10 χρόνια συμετοχές με τη φανέλα του ιστορικού Απόλλωνα Σμύρνης,  ενώ έχει περάσει και από τον Άρη Θεσσαλονίκης και τον Ιωνικό. Ακόμα έχει αγωνιστεί στην Ηλιούπολη. Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα πραγματοποίησε στις Ακαδημίες του Ατρομήτου και έχει και 5 συμμετοχές με την Εθνική Ελπίδων. 

 

Όπως γράψαμε αυτή  ήταν μόνο η αρχή για τον Ασπρόπυργο, καθώς θα ακολουθήσουν ανάλογες κινήσεις τις επόμενες μέρες, μέχρι τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου. 


Σχετικά άρθρα

Παπαλάμπρου και Πουλακίδας στον Ασπρόπυργο

Θέμα Soccerlive: Νέος προπονητής στον Απόλλωνα Ποντίων ο Μάκης Παπαδόπουλος

Με λυτρωτή Λελούδα αγχωτικό 3-0 ο άχαστος Μανδραϊκός επί του Αίαντα Παραλίας

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35