social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Μπλόκο» στα Άνω Λιόσια ο ενισχυμένος Ασπρόπυργος, 0-0 με τον Ακράτητο

«Μπλόκο» στα Άνω Λιόσια ο ενισχυμένος Ασπρόπυργος, 0-0 με τον Ακράτητο

Τα βάζει με την αστοχία του και με τη...διαιτησία ο Ασπρόπυργος, καθώς έχασε πολλές ευκαιρίες, είχε δύο δοκάρια, του ακυρωθήκανε και δύο γκολ και μοιραία έμεινε στο 0-0 με τον ψυχωμένο Ακράτητο, χάνοντας δύο πολύτιμους βαθμούς στην κούρσα του πρωταθλήματος. 

Οι γηπεδούχοι του μιχάλη Κάσδαγλη στο πρώτο μέρος ήταν καλοί και περιόρισαν  τους φιλοξενούμενους, που όμως είχαν ένα δοκάρι με τον Κώνστα στο 39'. Για αυτή τη φάση ο Ακράτητος ισχυρίζεται ότι είχε προηγηθεί οφσάιντ. 

Στην επανάλήψη το γήπεδο...έγειρε. Ο Ασπρόπυργος του Ζήση Ζήκου βγήκε μπροστά και έχασε μοναδικές ευακιρίες να σκοράρει, ενώ είχε δοκάρι στην εκπνοή του ματς στο 99' με τον Στρατιδάκη για να πάρει την πολυπόθητη νίκη. Ο Ακράτητος στο 81' είχε μείνει μάλιστα και με δέκα, καθώς είδε δύο κίτρινες σε ένα λεπτό ο Δημητρόπουλος. 

Οι φιλοξενούμενοι σημείωσαν και δύο γκολ με τους Κρητικό(87') και Στρατιδάκη(92'), τα οποία και τα δύο ακυρώθηκαν σαν οφσάιντ με υπόδειξη του βοηθού Καραγιάννη...

Διαιτήτευσε ο Βάτσιος. 

ΑΚΡΑΤΗΤΟΣ: Καράβολας, Σαββουλίδης, Λάγιας(62' Θωμαΐδης), Δημητρόπουλος, Σγούρη, Παρασίδης, Αδαμόπουλος, Σοπίδης, Καλέμι, Τουλουβασίλης, Μπάνγκσε. 

ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ: Πρωτόπαππας, Κωνσταντινίδης, Πίνης, Κύργιας, Τσιανάκας, Κρητικός, Δηλαβέρης, Τούσης(68'  Ρούσσος), Τσιγγόπουλος(55' Στρατιδάκης), Ζιώβας(85' Τόρρα), Κώνστας. 

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ


Σχετικά άρθρα

Περνάει άνευ αγώνα στο Κύπελλο ο Μανδραϊκός τον Κριό Ασπροπύργου

Τα αποτελέσμστα στα ημιτελικά του Κυπέλλου ΕΠΣΔΑ

Αιφνίδιο τέλος του τεχνικού διευθυντή Γιώργου Κάππουα από τον Μανδραϊκό

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35