social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ασπρόπυργος: Παραίτηση του προπονητή Ζήση Ζήκου με πολλά μηνύματα...

Ασπρόπυργος: Παραίτηση του προπονητή Ζήση Ζήκου με πολλά μηνύματα...

 Την παραίτησή του από την τεχνική ηγεσία του Ασπροπύργου υπέβαλε ο προπονητής Ζήσης Ζήκος. Ακολουθεί η ανακοίνωση που μας έστειλε: 

«Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν.
Με λύπη μου ανακοινώνω την αποχώρηση μου από την τεχνική ηγεσία της ιστορικής ομάδας του Ασπροπύργου.
Ήρθε η στιγμή να χωρίσουν οι δρόμοι μας.
Σ'αυτούς τους 10 μήνες δέθηκα πάρα πολύ με την ομάδα.
Μαζί με το προηγούμενο πέρασμα μου, όταν η ομάδα αγωνιζόταν στη Football League, αισθάνομαι πλέον μέλος της ιστορίας της ομάδας.
Ευχαριστώ θερμά τον πρόεδρο κ. Γιώργο Χριστοφιλόπουλο, για την άψογη συνεργασία που είχαμε, για την αμέριστη εμπιστοσύνη και συμπαράσταση του προς στο πρόσωπο μου.
Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου,τον γενικό αρχηγό κ. Βασίλη Μπέκο για την αξιοπρεπή και ειλικρινή στάση του απέναντι μου, ως συνέπεια του ακέραιου χαρακτήρα του.
Τον Φροντιστή κ. Θανάση και τους βοηθούς φροντιστές Γιώργο Ρίζο - κα Γωγώ για την υποδειγματική οργάνωση και λειτουργία του τμήματος τους και για την βοήθεια που μου πρόσφεραν, ώστε να κάνω απερίσπαστος τό έργο μου.
Ένα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον άμεσο και υπερπολύτιμο συνεργάτη μου και προπονητή τερματοφυλάκων, τον Γρηγόρη Βιρβίλη, για την καταπληκτική δουλειά που έκανε με τους τερματοφύλακες της ομάδας, καθώς και για την αυθεντικότητα του χαρακτήρα του.
Ευχαριστώ τον άμεσο συνεργάτη μου Πάρη Λιάκο για την σύντομη χρονικά, αλλά ουσιαστική συνεργασία μας.
Ευχαριστώ πολύ όλους τους ποδοσφαιριστές για την συνεργασία που είχαμε και για την ακατάπαυστη προσπάθεια που κατέβαλαν, από την αρχή της προετοιμασίας μέχρι και σήμερα.
Αισθάνομαι ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ για την ομάδα. Παίξαμε το καλύτερο ποδόσφαιρο και έπρεπε να είμαστε στη πρώτη θέση.
Όμως παράγοντες όπως η διαιτησία και η ατυχία, μας το στέρησαν.
*Μέσα στη Ζωφριά, χρειάσθηκε να αποβληθεί ποδοσφαιριστής μας στο 84' για ανάρμοστη χειρονομία(;;;), για να μας ισοφαρίσουν στο 96'(!!!)...
**Στον Ηρακλή Ελευσίνας χρειάσθηκε να αποβληθεί ποδοσφαιριστής μας και να δοθεί εις βάρος ΜΑΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΠΕΝΑΛΤΙ (;;;;) στο 98'(!!!!), για να μας ισοφαρίσουν...
***Στον Μανδραικό χάσαμε ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΚΛΑΣΙΚΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ έναντι ΜΗΔΕΝΟΣ του αντιπάλου και χρειάσθηκε να αποβληθεί ποδοσφαιριστής μας στο 72' για να πάρει ο αντίπαλος την ισοπαλία...
****Η ήττα μας από τον Μίμα ήταν συγκυριακή. Χάσαμε σωρεία ευκαιριών και αντί να κερδίσουμε εύκολα, η μπάλα μας τιμώρησε...
*** Για την χθεσινή ισοπαλία μέσα στον Ακράτητο τι να πω...
10 ευκαιρίες έναντι μιας του αντιπάλου!
2 κανονικά γκολ στο 87' και 92', τα οποία ακύρωσε ο βοηθός διαιτητή ως οφσάιντ(;;;;), 2 δοκάρια, ένα γκολ που ο αντίπαλος "έσωσε. πάνω από την γραμμή, 3 τετ α τετ!!!
Εύχομαι καλή συνέχεια στον Ασπρόπυργο.
Στον κ. Χριστοφιλόπουλο εύχομαι να πετύχει τους μεσοπρόθεσμους και μακροπρόθεσμους στόχους που έχει θέσει και να δει την ομάδα εκεί που την ονειρεύεται». 


Σχετικά άρθρα

«Τέξας» έγινε η Γκορυτσά...Διεκόπη στο 43' το Απόλλων Ποντίων- Μανδραϊκός

Συστάθηκε σε σώμα το νέο ΔΣ της ΕΠΣΔΑ

Ξέφυγε και πάλι στην κορυφή ο Μανδραϊκός, 4-0 τον Εθνικό Πανοράματος

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35