social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Με «οδηγό» Ασλάνι στην επανάληψη η Ζωφριά 2-0 εκτός τον Μεγαρικό

Με «οδηγό» Ασλάνι στην επανάληψη η Ζωφριά 2-0 εκτός τον Μεγαρικό

 Στην επανάληψη η Ζωφριά λύγισε στη Νέα Πέραμο με 2-0 τον Μεγαρικό και παραμένει σταθερά στην τρίτη θέση της βαθμολογίας. 

Πρωταγωνιστής για τους φιλοξενούμενους ο χαρισματικός σέντερ φορ Ασλάνι, ο οποίος στην επανεμφάνισή του στην ομάδα μετά από δύο μήνες, μπήκε στο ματς σαν αλλαγή στο 46' και αμέσως στο 47' άνοιξε το σκορ. Το τελικό 2-0 «έγραψε» ο φορμαρισμένος Γεγές. 

Διαιτήτευσε ο Λάμπρου. 

ΜΕΓΑΡΙΚΟΣ: Χόντος(87' Κερασοβίτης), Ελέζι Α.(70' Κιόσια), Φωλερός, Φιαμέγκος, Μυρτάι(46' Χύτας), Λεβεντούρης, Δουμένης, Μαζιώτης(46' Ρόκου), Ελέζι Σ., Σταυράκης, Μπαγδάτογλου(70' Σαχόλλι). 

ΖΩΦΡΙΑ: Καναβάκης, Τσαμπούρης, Ανδριώτης(86' Κατσάνος), Πουλικίδης, Νίκα, Ρεφενδάριος, Παπαδιώτης(74' Μανάφας Π.), Βασιλειάδης(75' Μπερίκος), Ντάμπος(46' Ασλάνι), Γέγες, Μανάφας Κ.(86' Κορωνιάς). 

* Η Ζωφριά αφιέρωσε τη νίκη της στον ποδοσφαιριστή του συλλόγου Θωμά Παρτάλη, ο οποίος χθες υπέστη σοβαρό τροχαίο ατύχημα, από το οποίο τραυματίστηκε στο πόδι και ήδη σήμερα προέβη σε χειρουργική επέμβαση στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο. Το ΔΣ του συλλόγου και το ποδοσφαιρικό τμήμα του εύχονται ταχεία ανάρρωση και γρήγορα να επιστρέψει στην οικογένειά του και στα γήπεδα. 


Σχετικά άρθρα

Αλλαγές στον Μανδραϊκό- αποχώρησε ο κύριος χρηματοδότης

Ανανέωσε στον Ηρακλή Ελευσίνας ο γκολκίπερ Γερογιάννης

Πήρε το ντέρμπι της δεύτερης θέσης ο Ασπρόπυργος, 2-1 στη Γκορυτσά τον Απόλλωνα Ποντίων

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35