social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Ακράτητος» ο...Νταγιάντας και 4-3 ο Πυρρίχιος που ελπίζει

«Ακράτητος» ο...Νταγιάντας και 4-3 ο Πυρρίχιος που ελπίζει

 Νίκη βάλσαμο για τον Πυρρίχιο, στην προσπάθεια που κάνει για να αποφύγει τον υποβιβασμό. Οι Ασπροπύργιωτες επικράτησαν με 4-3 του ηρωικού Ακράτητου των μόλις δώδεκα παικτών και πλέον ελπίζουν περισσότερο για την παραμονή τους στην Κατηγορία. 

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τον Πυρρίχιο, ένας πρώην...Ακράτητος, ο Νταγιάντας που «πλήγωσε» την πρώην του ομάδα πετυχαίνοντας χατ τρικ(8', 34', 78'), τα οποία δεν πανηγύρισε, ενώ ακόμα σκόραρε ο Αγγελιδάκης(25'). 

Ο Ακράτητος, που κατέβηκε χωρίς τον Μιχάλη Κάσδαγλη στον πάγκο λόγω ασθένειας και με μόλις δώδεκα ποδοσφαιριστές, είχε ισοφαρίσει τρεις φορές με δύο γκολ του Παρασίδη(29' πέναλτι, 36' από φάουλ του Καλέμι) και ένα του Σγούρι(16'), ενώ είχαν και δοκάρι με τον Παρασίδη στο 66'. 

Διαιτήτευσε ο Σαφούρης.  
ΠΥΡΡΙΧΙΟΣ: Θεοδώρου, Ερμπαλίδης, Τσεβάς(90' Σταθαράς), Παπασπυρόπουλος, Πιπερίδης Ι., Βαλμάς, Φετφατσίδης(46' Κορωναίος), Φωτιάδης(77' Σακίδης), Νταγιάντας, Κουσίδης, Αγγελιδάκης. 
ΑΚΡΑΤΗΤΟΣ: Καράβολας, Λουμάκης, Λάγιας, Δημητρόπουλος, Αναγνώστης, Παρασίδης, Καλέμι, Σγούρη, Ρετζέπι, Τουλουβασίλης, Σαββουλίδης.   


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35