social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Άλωσε την Γκορυτσά η Νέα Πέραμος, 3-2 τον Απόλλωνα Ποντίων

Άλωσε την Γκορυτσά η Νέα Πέραμος, 3-2 τον Απόλλωνα Ποντίων

Τεράστια εκτός έδρας νίκη σημείωσε στη Γκορυτσά η Νέα Πέραμος. Η ομάδα του Κώστα Πατσιονίδη επιβλήθηκε με 3-2 του ισχυρού Απόλλωνα Ποντίων και επανήλθε στις επιτυχίες.  

Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι θα λέγαμε για μεγάλο χρονικό διάστημα, χάνοντας πολλές ευκαιρίες, αλλά φάνηκαν επιπόλαιοι με μοιραίους τους Τσούλφα και Αθανασιάδη.  

Στο 16' η Νέα Πέραμος πήρε το προβάδισμα με τον Ζουμπλιό Β.. Οι Πόντιοι ισοφάρισαν με τον Πουρσανίδη στο 53', για να πάρει εκ νέου το προβάδισμα η Νέα Πέραμος με το 20ο γκολ του Τοπτίδη στο 58'. 

Ο Απόλλωνας απάντησε αστραπιαιά με τον Αθανασιάδη στο 62', όμως το αυτογκόλ του Πουρουζίδη στο 69'(μετά από ενέργεια του Δράγαση) χάρισε στους φιλοξενούμενους τη νίκη.  

Διαιτήτευσε ο Αλιάγας. 
ΑΠΟΛΛΩΝ: Τσούλφας, Τσαλερίδης, Πουρουζίδης, Νίκας, Πετσίτης, Σιδηρόπουλος, Πρέσσας, Κουρσαβέλας(71' Σεμερτζίδης), Πουρσανίδης(71' Μπουρτένης), Δανιηλίδης(80' Σπυρίδης), Αθανασιάδης. 
ΝΕΑ ΠΕΡΑΜΟΣ: Ρήγας, Μπάρδης(65' Τσακάι), Μπριάνας, Μυρτάι, Αλέξη, Γεωργιάδης, Μπάμπαλος(88' Σούλα), Νάκος(84' Τσινακίδης), Ζουμπλιός Β., Τοπτίδης, Δράγασης. 

Σχετικά άρθρα

Ξέσπασε στο δεύτερο ημίχρονο η Μικριασιατική, 4-1 τον Ηρακλή Ελευσίνας

Πήρε και Μπουλγκουρίδη ο Βύζας Μεγάρων

Προχώρησε κι άλλο στο Κύπελλο ο Μεγαρικός, 3-0 την Λαμπερή Ελευσίνας

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35