social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Μάγκας» στη Γκορυτσά ο Ακράτητος, 3-2 τον Απόλλωνα Ποντίων

«Μάγκας» στη Γκορυτσά ο Ακράτητος, 3-2 τον Απόλλωνα Ποντίων

 Αν και βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ, ο Ακράτητος έδειξε μεγάλη αυταπάρνηση στην Γκορυτσά και παίζοντας με περίσσιο πάθος και δύναμη επικράτησε με 3-2 του Απόλλωνα Ποντίων και επέστρεψε στις νίκες μετά από πέντε αγωνιστικές. 
Στο 26' το συγκρότημα του Μάκη Παπαδόπουλου πήρε το προβάδισμα με τον Αθανασιάδη, με τον Ακράτητο να ισοφαρίζει στο 37' με όμορφη εκτέλεση φάουλ του Τουλουβασίλη. 

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι πήραν εκ νέου «κεφάλι» στο σκορ με τον Μπουρτένη, για να ακολουθήσει η ολική ανατροπή της ομάδας του Μιχάλη Κάσδαγλη.

Ο Καλέμι ισοφάρισε και πάλι στο 71', με τον λαβωμένο Παρασίδη που προερχόταν απροετοίμαστος από θλάση να «γράφει το τελικό 3-2 στο 85'. 

Οι νικητές είχαν και δοκάρι με τον Αδαμόπουλο στο 59'. 
Διαιτήτευσε ο Κωνσταντινίδης. 
ΑΠΟΛΛΩΝ: Τσούλφας, Τσαλερίδης, Πουρουζίδης(40' Μπουρτένης), Νίκας(81' λ.τρ. Καραπάτης), Πετσίτης, Σιδηρόπουλος, Κουραβέλας, Δανιηλίδης(46' Λάσκος), Πουρσανίδης(70' Παπαδόπουλος Π.), Αθανασιάδης, Σπυρίδης(70' Σεμερζίδης). 
ΑΚΡΑΤΗΤΟΣ: Καράβολας, Παρασίδης, Λάγιας(27' λ.τρ. Καρανικόλας), Δημητρόπουλος, Σοπίδης, Χαραλάμπους, Αδαμόπουλος, Σγούρη, Καλέμι, Τουλουβασίλης, Λουμάκης. 

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35