social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Γύρισε από το 0-2 ο Ηρακλής Ελευσίνας, 2-2 στο 94' τη  Ζωφριά των εννιά παικτών...

Γύρισε από το 0-2 ο Ηρακλής Ελευσίνας, 2-2 στο 94' τη Ζωφριά των εννιά παικτών...

Γκολ, αποβολές και...«φωνές» είχε το παιχνίδι στο «Γ. Ρουμελιώτης» ανάμεσα σε Ηρακλή Ελευσίνας και Ζωφριά, όπου οι γηπεδούχοι αν και ήταν μέχρι το 80' ήταν πίσω στο σκορ με 0-2, έφτασαν στιο τελικό 2-2 στο 94', με τη Ζωφριά να έχει μείνει με εννιά παίκτες. 

Μετά από ένα εντελώς «άγονο» και αδιάφορο πρώτο ημίχρονο, η επανάληψη επιφύλαζε τα πάντα. 

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Ασλάνι στο 48', για να μείνουν στο 59' με δέκα, όταν μέσα σε έξι λεπτά ο Ανδριώτης αντίκρυσε δύο κίτρινες κάρτες. Παρά το αριθμητικό του μειονέκτημα, η Ζωφριά έφτασε στο 80' στο 2-0, με το δεύτερο προσωπικό τέρμα του Ασλάνι. 

Οι γηπεδούχοι πίεσαν στο τελευταίο δεκάλεπτο και μείωσαν στο 83' με το Ζίου, για να φτάσουμε στο 91', όπου η Ζωφριά έμεινε με εννιά παίκτες, καθώς αποβλήθηκε για βίαιο μαρκάρισμα ο νεοεισελθών Μαζμανίδης. 

Βγαίνοντας τελείως μπροστά ο Ηρακλής στα εναπομείναντα λεπτά των καθυστερήσεων και με διπλό παίκτη παραπάνω έκανε στο 94' το τελικό 2-2 με τον Γκόρο. Μετά το γκολ αποβλήθηκε και από τους γηπεδούχους με δεύτερη κίτρινη ο Ζίου. 

Παράπονα έχει γενικότερα η Ζωφριά από τη διαιτησία του Μανούρα, και ιδίως για χέρι στο πρώτο γκολ του Ηρακλή

Στα αξιοσημείωρα του αγώνα, η κίνηση fair play  από πλευράς Ηρακλή και συγκεκριμένα του ποδοσφαιριστή Γκόρου, που σε κόρνερ που υπέδειξε ο διαιτητής Μανούρος υπέρ του Ηρακλή, ο Γκόρος έριξε επίτηδες την μπάλα άουτ, παραδεχόμενος ότι η μπάλα ήταν υπέρ της Ζωφριάς. 


ΗΡΑΚΛΗΣ: Πεπωνής, Μαρινόπουλος, Πούπου, Πουρής, Μυλούλης(73' Παπασταματίου), Γκόρος, Τσακουρίδης, Ζυκάι(76' Μουκάι), Παντελίδης(46' Βόγγλης), Ζίου, Ζαχαριάδης. 

ΖΩΦΡΙΑ: Μπελλάς, Ταμπούρης, Παρασχάκης(92' Μπερίκος), Πουλικίδης, Ντάμπος, Μανάφας Π.(71' Μαζμανίδης), Πλατανιάς Γ., Ανδριώτης, Ασλάνι, Γεγές(85' Κορώνιας), Μανάφας Κ.(71' Παπαδιώτης). 

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ


Σχετικά άρθρα

Ο Ακράτητος είναι ξανά εδώ, πρόκριση στην Γκορυτσά επί του Πυρρίχιου(2-0)

Ο Γιάννης Μαυρόπουλος νέος επικεφαλής στις Ακαδημίες του Μανδραϊκού

Διατηρήθηκε στην κορυφή ο Μανδραϊκός, 2-0 στο Καματερό τη Ζωφριά

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35