social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Νίκη παραμονής ο Μεγαρικός, 3-2 τον Ακράτητο

Νίκη παραμονής ο Μεγαρικός, 3-2 τον Ακράτητο

 

Ένα αποφασιστικό βήμα για την παραμονή του στην Κατηγορία πραγματοποίησε ο Μεγαρικός, που επικράτησε με 3-2 του ισχυρού Ακράτητου και ξέφγυε αισθητά από τις θέσεις που οδηγούν στον υποβιβασμό.

Οι γηπεδούχοι του Γιώργου Χατζή προηγήθηκε με πέναλτι του Φιαμέγκου, για να ισοφαρίσει ο Ακράτητος με τον Καλέμι στο 31'. Μάλιστα οι φιλοξενούμενοι μέχρι το τέλος του ημιχρόνου είχαν κι άλλες ευκαιρίες να γυρίσουν το σκορ. 

Στην αρχή της επανάληψη ο Μεγαρικός κέρδισε νέο πέναλτι, όμως ο Μπαγδάτογλου δεν μπόρεσε να...«ξεγελάσει» με πέναλτι αλά Πανένκα τον θαραλλέο Καράβολα, που ψύχραιμα μπλόκαρε τη μπάλα.

Παρόλα αυτά οι Μεγαρίτες στην επανάληψη ανέβηκαν αισθητά και πήραν στη συνέχεια διπλό προβάδισμα με τους Φωλερό(55') και Λεβεντούρη, με την ομάδα του Μιχάλη Κάσδαγλη να μειώνει στο 71' με το δεύτερο προσωπικό τέρμα του Καλέμι.   

Παράπονα από τη διαιτησία του Μανούρα έχουν οι φιλοξενούμενοι, ενώ ισχυρίζονται ότι έληξε το ματς πέντε λεπτά νωρίτερα από την κανονική διάρκεια...
ΜΕΓΑΡΙΚΟΣ: Χόντος, Ελέζι(60' Σαχόλλι), Φωλερός, Φιαμέγκος, Μυρτάι(60' Καριόρης), Κοκόσι, Μπαγδάτογλου(72' Δουμένης), Μαζιώτης, Λεβεντούρης(80' Ελέζι Σ.), Καστάνης, Λούσα(80' Κυριλής). 
ΑΚΡΑΤΗΤΟΣ: Καράβολας, Παρασίδης, Καρανικόλας, Δημητρόπουλος, Χαραλάμπους, Καλέμι, Αδαμόπουλος, Σγούρη, Άλεξ(60' Σοπίδης), Τουλουβασίλης, Λουμάκης(46' Αναγνώστου). 

Σχετικά άρθρα

Μοιρασιά για Ακρατητο και Πανθηραϊκό

Στην επανάληψη ο Αστέρας Μαγούλας 2-0 τον ελλιπέστατο Ακράτητο

Τα σημερινά(30/9) αποτελέσματα στην ΕΠΣΔΑ(30/9)

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35