social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Στεφανής: Ο Αθλητισμός είναι υγεία και τα παιδιά πρέπει να επιστρέψουν στα γήπεδα

Στεφανής: Ο Αθλητισμός είναι υγεία και τα παιδιά πρέπει να επιστρέψουν στα γήπεδα

Το δικό του σχόλιο για την κατάσταση που επικρατεί στο χώρο του αθλητισμού και κυρίως στον τομέα των ακαδημιών παραχώρησε ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ και Ιωνικού, Κώστας Στεφανής, ο οποίος την τελευταία περίοδο ασκεί το επάγγελμα του προπονητή ακαδημιών.

Συγκεκριμένα, ο Κώστας Στεφανής που ανήκει στο δίκτυο των ακαδημιών του Ολυμπιακού στάθηκε στις αποφάσεις της Κυβέρνησης, τονίζοντας ότι μονο καλό δεν κάνουν στον αθλητισμό, υπογραμμίζοντας ότι θα πρέπει να παρθούν σωστές αποφάσεις οι οποίες δεν θα βλάψουν τη νέα γενιά.

Αναλυτικά

Οι καταστάσεις που βιώνουμε είναι δύσκολες ωστόσο οφείλουμε να δείξουμε σύνεση, αποφασιστικότητα και διάθεση να συνεργαστούμε.

Η Κυβέρνηση δείχνει οτι έχει καταστροφικές τάσεις όσον αφορά τον αθλητισμό.

Θα πρέπει να καταλάβουν ότι ο αθλητισμός και υγεία είναι ένα. Γι αυτό το λόγο οφείλουν να διαγράψουν ένα λαμπρό μέλλον για τη νέα γενιά.

Δεν νοείται να επιτρέπουν στα παιδιά να επιστρέφουν στις σχολικές τους δραστηριότητες, να μπορούν να γυμναστούν στο χώρο αυτόν και όχι στο γήπεδο. Είναι πέρα από κάθε λογική.

Έτσι όπως λειτουργούν θα μπει ταφόπλακα στον ελληνικό αθλητισμό και τα παιδιά θα έχουν απορροφιθεί από κονσόλες και video games. ΚΥΡΙΟΙ Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΓΕΙΑ.

Πρέπει, κατά τη γνώμη μου, να ξεκινήσουν οι προπονήσεις σε νεαρές ηλικίες καθώς βάσει των μελετών που έχουν γίνει, ο αθλητισμός δεν είναι φορέας μετάδοσης, κάθε άλλο. Οι μελέτες δείχνουν ότι το ποσοστό μεταδοτικότητας μέσα από τα γήπεδα είναι ελάχιστο.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35