social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Βουτσινάς: Στόχος ο πρωταθλητισμός

Βουτσινάς: Στόχος ο πρωταθλητισμός

Ανέλαβε την Ολυμπιάδα-Μαύρου Αετού έχοντας ως άμεσο στόχο τον πρωταθλητισμό στον 2ο όμιλο της Α' ΕΠΣΠ.

Ασφαλώς η αποστολή του Δημήτρη Βουτσινά και της ομάδας έχει δυσκολίες αφού ο σύλλογος βρίσκεται στο -6 από την Αμφιάλη και τον Ατρόμητο Πειραιά, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι ο στόχος μοιάζει ακατόρθωτος.

Η ιστοσελίδα μας επικοινώνησε με τον γνωστό Πειραιώτη κόουτς που έστειλε το δικό του μήνυμα λέγοντας: "Η ομάδα είχε θέσει στόχο τον πρωταθλητισμό από την αρχή της σεζόν. Ασφαλώς εγώ δεν μπορώ να έχω ασφαλή εικόνα για την κατάσταση που βρισκόμασταν αφού δυο ημέρες μετά την έλευση μου στο σύλλογο υπήρξε η διακοπή λόγω της πανδημίας. Παρότι η ομάδα μας βρίσκεται έξι βαθμούς πίσω από την Αμφιάλη και τον Ατρόμητο Πειραιά, υπάρχουν προδιαγαρφές για να καταφέρει να πετύχει το στόχο της. Έχουμε ρίξει το μέσο όρο ηλικίας και νομίζω ότι μπορούμε να δουλέψουμε εφόσον επιστρέψουμε και να φτάσουμε στο στόχο μας. Σίγουρα η κατάσταση για τις ομάδες δεν είναι καλή αφού έχουν μείνει αρκετό καιρό μακριά από τις προπονήσεις και τους αγώνες. Κάνουμε μεγάλη προσπάθεια και περιμένουμε τις εξελίξεις ώστε να επιστρέψουμε με ασφάλεια στους αγωνιστικούς χώρους".

Σε ερώτηση για το αν μπορει μια ομάδα να καλύψει τα εβδομαδιαία τεστ-covid 19 ο κ. Βουτσινάς πρόσθεσε:

"Πιστεύω ότι δύσκολα ομάδα θα αναλάβει ομάδα το κόστος των εβδομαδιαίων τεστ. Πρέπει να βάλει λίγο... πλάτη η ΕΠΟ και η πολιτεία ώστε ο ερασιτεχνικός αθλητισμός να σταθεί και πάλι στα πόδια του. Υπάρχει αδράνεια στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και πρέπει να βοηθήσουμε όλοι μας".


Σχετικά άρθρα

Τέλος από τους Νέους Ευγενείας ο προπονητής Δημήτρης Βουτσινάς

Άνανέωσε στην Ολυμπιάδα Μαύρου Αετού ο Βουτσινάς

Απάντηση σε Τζανόγλου από τον Νώντα Πουλή

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35