social fb social inst social yt

mylostentes

Απόλλων Αγ. Ιωάννη: Κάλεσμα ενόψει Ελλάδας Ποντίων

Απόλλων Αγ. Ιωάννη: Κάλεσμα ενόψει Ελλάδας Ποντίων

Μετά το ρεπό του στην πρεμιέρα των μπαράζ των πρωταθλητών Ενώσεων ο Απόλλων Αγ. Ιωάννη ετοιμάζεται να ριχτεί στη μάχη της ανόδου.

Μάλιστα, την Τετάρτη (11/5) υποδέχεται την Ελλάδα Ποντίων για τη 2η αγωνιστική στον 7ο όμιλο, με τους πρωταθλητές Χανίων να απευθύνουν κάλεσμα προς τους φιλάθλους της ομάδας, προκειμένου να βρεθούν στο πλευρό των ποδοσφαιριστών και να ενισχύσουν τις προσπάθειές τους. Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

«Ξεκινάμε τη μάχη για τη Γ' Εθνική: Δίνουμε ραντεβού στη Σούδα! Ο Απόλλων με την ευκαιρία της έναρξης των υποχρεώσεων του στα μπαράζ για την άνοδο στη Γ' Εθνική κατηγορία απευθύνει κάλεσμα σε όλο τον κόσμο του χανιώτικου ποδοσφαίρου ώστε να βρίσκεται την Τετάρτη (11/5, 16:00) στο γήπεδο της Σούδας για το πολύ σημαντικό παιχνίδι απέναντι στην Ελλάδα Ποντίων

 Απόλλων υπόσχεται να δώσει τη μάχη με όλες του τις δυνάμεις προκειμένου να εκπροσωπήσει το χανιώτικο ποδόσφαιρο τη νέα περίοδο στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και σε αυτή την προσπάθεια θέλουμε τον κόσμο όλων των ομάδων δίπλα μας. Δίνουμε ραντεβού στη Σούδα!»

 


Σχετικά άρθρα

Ελλάς Ποντίων: Φωτορεπορτάζ από την προπόνηση

Μπαράζ ανόδου για Γ' Εθνική: Οι διαιτητές του σαββατοκύριακου (10/11-6)

Η ώρα της στέψης στον Άρη Πετρούπολης [vid]

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35