social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ένας... καθηγητής που σκοράρει και οδηγεί τη Διάνα

Ένας... καθηγητής που σκοράρει και οδηγεί τη Διάνα

Θα μπορούσαμε να γράψουμε πολλά για τον Νικο Κετσετζόγλου όμως σε ένα μικρό άρθρο, νομίζουμε, ότι μπορούμε να αποτυπώσουμε τι εστί ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής.

Ο ικανότατος επιθετικός τα τελευταία χρόνια σηκώνει ένα ειδικό βάρος στις πλάτες του αφού καλείται να σκοράρει για λογαριασμό της Διάνας και να την οδηγεί στις επιτυχίες.

Φέτος, ο «Κέτσε», όπως είναι το υποκοριστικό του, τα έχει πάει εξαιρετικά όμως ο κορωνοϊός τον… φρέναρε.

Ο σπουδαίος επιθετικός δείχνει για ακόμη μια φορά τις αρετές του, αφού αποδεικνύει ότι είναι… ειδικός στην τέχνη του γκολ. Σε 7 ματς έχει σημειώσει 6 τέρματα και οδηγεί την ομάδα της Ηλιούπολης σε τροχιά πρωταθλητισμού με ακρίβεια.

Οι αριθμοί του σαφώς βελτιωμένοι σε σχέση με την προηγούμενη σεζόν αφού είχε πετύχει την ίδια εποχή πέρυσι 3 τέρματα.

Επιπλέον, ο Κέτσετζογλου δείχνει να καλύπτει επάξια το κενό του Μανώλη Καλλέργη (βρίσκεται φέτος στον Άτταλο και πέρυσι ήταν ο πρώτος σκόρερ της Διάνας), αφού με τις εμφανίσεις του ανεβάζει το επίπεδο της Διάνας.

Αφού μιλήσαμε για τις αρετές του ως ποδοσφαιριστής, το μεγαλύτερο προτέρημα  του του αφήσαμε για το τέλος.

Ο χαρακτήρας του; Εξαιρετικός. Έχοντας σπουδάσει στο Πανεπιστήμιο των Ιωαννίνων Ιστορικό Αρχαιολογικό, ο Κετσετζόγλου εκτός από το ποδόσφαιρο, για τον οποίο είναι μια εκτόνωση, εργάζεται ως καθηγητής διδάσκοντας ιδιαίτερα μαθήματα στη φιλολογία.

Στην Διάνα έχουν να λένε για την εξαιρετική επιλογή που έκαναν αφού εκτός από έναν σπουδαίο ποδοσφαιριστή, πρόκειται για ένα πρόσωπο που με την προσωπικότητα του βελτιώνει σε μεγάλο βαθμό τους συμπαίκτες του.

Ο Κετσετζόγλου δεν έχει δώσει το παραμικρό δικαίωμα ποτέ, ενώ είναι ιδιαίτερα αγαπητός στους μαθητές του που την περσινή χρονιά συχνά-πυκνά έδιναν το παρών στις κερκίδες των γηπέδων και παρακολουθούσαν τον καθηγητή τους.

Καθηγητής ο Κέτσε σε νεαρά παιδιά, καθηγητής και στο σκοράρισμα.

Υ.Γ. Υπενθυμίζουμε για όσους δεν γνωρίζουν ότι ο Κετσετζόγλου έχει συγγράψει 4 βιβλία για μαθητές γυμνασίου και δημοτικού.

"Εισαγωγή στα Πρότυπα Γυμνάσια" (Στ' Δημοτικού)"

"Συνεξέταση Αρχαιων Ελληνικών" (Α', Β', Γ' γυμνασίου)

"Αρχαία Ελληνικώ Γλώσσα" (Γ' Γυμνασίου)

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35