social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Βασίλης Βόγλης: Μπράβο σε όλους

Βασίλης Βόγλης: Μπράβο σε όλους

Στην Β' κατηγορία της Αθήνας θα αγωνίζεται τη νέα περίοδο ο Ιπποκράτης, καταφέρνοντας φέτος ότι έχασε πέρυσι στις λεπτομέρειες.

Ο προπονητής της ομάδας Βασίλης Βόγλης δήλωσε τα εξής:

<< Μια πολυ δυσκολη χρονια φτανει στο τέλος της !!

Συγχαρητηρια σε ολους τους ποδοσφαιριστές μου απο τον πρωτο μεχρι τον τελευταιο...απο αυτον με τα περισσότερα λεπτα εως αυτον που επαιξε λιγότερο...σας ευχαριστώ εναν εναν ξεχωριστά...οι πρωταγωνιστές ειστε εσεις σας το ειπα απο την αρχη!!

Επισης ενα μεγάλο ευχαριστώ στο συνεργατη κ φιλο μου Delos Doulkeroglou στον προπονητή τερματοφυλακων Παναγιωτης Γκαδολος στον γενικο αρχηγο Fotis Dimitrakopoulos κ στον φροντιστή Memos Zeugoulas που ολοι εβαλαν ενα κομματι ωστε να γινει πραγματικότητα ο στοχος της ανοδου!

Η ομαδα ειναι στην επομενη κατηγορια κατι το οποίο αξιζε στο 100% με απολυτη παραδοχή ολων των ομαδων του ομιλου κ ηταν θεμα χρονου!
Σε εναν ομιλο που οπως επισης ελεγαν ολοι ηταν ο δυσκολοτερος που εχει γινει ποτε στο επιπεδο της κατηγοριας κ με βαση την περσινή αποτυχια της ομαδας να ανεβει,το εργο το δικο μου κυριως ψυχολογικα κ μετα αγωνιστικά ηταν αρκετα δυσκολο...

Τελος ενα μεγαλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον Dionisis Gerontis και στον Manolis Rakintzakis τους προεδρους της ομαδας που ηταν ΚΥΡΙΟΙ με στήριξαν απο την αρχη που γνωριστήκαμε εως το τέλος κ τους αξιζουν να δουν την ομαδα οπως την φαντάζονται!!! >>


Σχετικά άρθρα

Επίσημη η μετακίνηση των Πετράκη, Αντωνόπουλου και Νιτσόγλου στον Φοίνικα Περιστερίου

Κασσιανός: Συνδυάσαμε τη νίκη με καλή εμφάνιση [vid]

Προετοιμάζεται για Δάφνη Π. Φαλήρου ο Απόλλων Χαλανδρίου

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35