social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Φινάλε με νίκη ο Αστέρας Ζωγράφου, 3-1 τον Ορφέα Αιγάλεω

Φινάλε με νίκη ο Αστέρας Ζωγράφου, 3-1 τον Ορφέα Αιγάλεω

Έβαλε «τρίποντο» για επίλογο ο Αστέρας Ζωγράφου στη φετινή, δύσκολη σεζόν στον 1ο όμιλο της Β' ΕΠΣΑ, καθώς επικράτησε με 3-1 του Ορφέα Αιγάλεω.

Στο δημοτικό στάδιο Ζωγράφου οι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν τον αντίπαλό τους, παίρνοντας το προβάδισμα στο 5ο λεπτό χάρη σε σουτ του Λουμίδη (0-1), ωστόσο οι κυανέρυθροι αντέδρασαν και έφτασαν στην ανατροπή. Στο 20' ο Κούρρα κέρδισε πέναλτι, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Εξηντάρης για το 1-1, στο 40' ο Τζίγκος ακολούθησε τη φάση μετά από δοκάρι σε σουτ του Βραχίμη και με σουτ έκανε το 2-1, ενώ στο 50' ο Ρουσίτ αξιοποίησε σέντρα του Τσιάκαλου και με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Διαιτητές: Καπίρης, Καφρίτσας-Ματσούκας

ΑΣΤΕΡΑΣ ΖΩΓΡ. (Βαγγέλης Γούτης): Κοτζάρ, Ντίσα, Τσιάκαλος, Σπαγής, Εξηντάρης, Βραχίμη, Τζοβάρας, Τζίγκος (86' Γεωργίου), Κούρρα, Τσοχαντάρης, Ρούσιτ (82' Σταματούκος)

ΟΡΦΕΑΣ ΑΙΓ. (Σταύρος Ηλιόπουλος): Μακρής, Β. Αγγελακόπουλος, Σακάκος (70' Μουσκάτ), Μπέλιας, Κετσιλής, Σαρδέλης, Λουμίδης, Γεωργόπουλος, Φ. Αγγελακόπουλος (78' Νεστουράι), Μανωλίκας (46' Ανδρωνιώτης), Λάππας, Μαγαλιός.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35