social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Αποχώρησε από τον Ηρακλή Νίκαιας ο Διονύσης Κατραμάδος

Αποχώρησε από τον Ηρακλή Νίκαιας ο Διονύσης Κατραμάδος

Την αποχώρησή του από την τεχνική ηγεσία του Ηρακλή Νίκαιας γνωστοποίησε ο εργατικός προπονητής Διονύσης Κατραμάδος.

 

Ακολουθεί η ανακοίνωση που μας απέστειλε: 

«Με την λήξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων του Ηρακλή Νικαίας , θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι η τριετής συμπόρευσή μας με την ομάδα, ολοκληρώθηκε. Στην αποχώρησή μου αυτή με ακολουθούν και οι συνεργάτες μου στο προπονητικό team:
Τσαγκαράτος Παναγιώτης – Προπονητής Φυσικής Κατάστασης,
Λωλέας Στράτος – Προπονητής Τερματοφυλάκων.
Θα ήθελα να τους ευχαριστήσω θερμά για την άριστη συνεργασία, και τον επαγγελματισμό που επέδειξαν κατά την εκτέλεση του έργου τους.

Ευχαριστώ πολύ τον φροντιστή μας, Δημήτρη Κρασσά που στο λίγο χρονικό διάστημα που ήταν μαζί μας, κατάφερε να γίνει απαραίτητος και σημαντικός κρίκος στην λειτουργία της ομάδας μας.
Ευχαριστώ ιδιαίτερα τους ποδοσφαιριστές μου, οι οποίοι αν και ερασιτέχνες, συμπεριφέρθηκαν επαγγελματικά αυτά τα τρία χρόνια, με την μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν, κατάφεραν να κερδίσουν τον σεβασμό θεατών και αντιπάλων με το καθαρό και χωρίς σκοπιμότητες ποδόσφαιρο που παρουσίασαν. Απέδειξαν στην πράξη ότι, εκτός από αξιόλογοι
ποδοσφαιριστές, είναι και άριστοι χαρακτήρες.
Ευχαριστώ το Δ. Σ. του Ηρακλή Νικαίας και συγκεκριμένα, τους κυρίους Παναρίτη Ηλία, Μπούνα Θανάση, Δημήτρη Ξαγοράρη, και Μιχάλη Σαμπάνη για την τριετή μας συνεργασία, και την μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλλαν για να βοηθήσουν την ομάδα.
Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο της ομάδας, Κο Φώτη Κοκόση, και τον Γενικό Γραμματέα Κο Μανώλη Πολύδωρο, διότι με την καθημερινή τους παρουσία σε όλες τις εκδηλώσεις της ομάδας στάθηκαν αρωγοί στο προπονητικό τιμ και τους ποδοσφαιριστές στις καλές, και κυρίως στις ατυχείς μας στιγμές, προσφέροντας απλόχερα ότι ήταν απαραίτητο για την εύρυθμη λειτουργία μας. Αυτά που μας προσέφεραν τα βρίσκει κανείς μόνο σε ομάδες ανώτερων κατηγοριών. Και δεν αναφέρομαι
μόνο σε υλικά αγαθά, αλλά κυρίως σε θέματα ηθικής και κοινωνικής συμπεριφοράς. Και για αυτό το λόγο τους ευχαριστούμε διπλά. Τέτοιοι παράγοντες κοσμούν πραγματικά τον χώρο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.
Κλείνοντας, θα ήθελα να ευχηθώ στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας, το οποίο θα προκύψει από τις επερχόμενες εκλογές, καλή δύναμη και καλή επιτυχία στο έργο του.

Ευχαριστώ πολύ

Κατραμάδος Διονύσης
Πτυχιούχος Φυσικής Αγωγής
Προπονητής Ποδοσφαίρου UEFA A’».


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35