social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Θέμα Soccerlive: Τέλος εποχής στην ΑΕ Μοσχάτου- Παραιτήθηκε ο Πρόεδρος Στέφανος Φαναρίτης

Θέμα Soccerlive: Τέλος εποχής στην ΑΕ Μοσχάτου- Παραιτήθηκε ο Πρόεδρος Στέφανος Φαναρίτης

Είδηση «βόμβα στις τάξεις της ΑΕ Μοσχάτου, καθώς την παραίτησή του υπέβαλε προς το ΔΣ του συλλόγου ο Πρόεδρος της ΑΕ Μοσχάτου Στέφανος Φαναρίτης.

 

Ο διαχρονικός ηγέτης της ομάδας και κύριος «αιμοδότης» της για πολλά χρόνια, φανερά απογοητευμένος από την τροπή που πήρε η χρονιά και με τα τεκταινόμενα στη Γ' Εθνική, που οδήγησαν την ΑΕ Μοσχάτου στον υποβιβασμό πήρε αυτή την αμετάκλητη απόφαση, μετά και από αποκλειστική επικοινωνία που είχε με το Soccerlive.gr. 

Μια απόφαση που από χθες φάνηκε η έκβασή της, καθώς κατά τη Γενική Συνέλευση της ΕΠΣ Πειραιά, στην ομιλία του ο κ. Φαναρίτης ήταν εμφανώς δυσαρεστημένος από την κατάσταση στο χώρο του ποδοσφαίρου και πως το πειραϊκό ποδόσφαιρο βάλλεται και θα πρέπει να γίνει μια συσπείρωση, ώστε να δημιουργηθεί άμυνα απέναντι στην εχθρική ατιμετώπιση που έχει η ΕΠΣ Πειραιά από την ΕΠΟ. 

Πλέον το ιστορικό σωματείο μπαίνει σε μια μεταβατική εποχή και αναμένονται εξελίξεις για το πώς θα πορευτεί στο νέο πρωτάθλημα της Α' Κατηγορίας. 

Ο Στέφανος Φαναρίτης αποτελεί έναν από τους κορυφαίους Πειραιώτες παράγοντες της τελευταίας 15ετιας στα πειραϊκά δρώμενα, γνωρίζοντας πολλές επιτυχίες με την ΑΕ Μοσχάτου, αλλά και σε άλλα σωματεία που ασχολήθηκε κατά καιρούς, ενώ είναι γνωστή και η συνδρομή του σε πολλές άλλες ομάδες και σίγουρα η παραίτησή του αυτή είναι ένα τεράστιο πλήγμα για το πειραϊκό ποδόσφαιρο. 


Σχετικά άρθρα

Ελεύθερος ο Γαβαλάς από το Μοσχάτο

Στο πλευρό της πολύπαθης Θεσσαλίας το Καμινιώτικο ποδόσφαιρο

«Σεφτέ» στις νίκες ο Πήγασος Αγίου Διονυσίου, 3-2 τον ΑΟ Πειραιά

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35