social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Μυθική ανατροπή ο Αίας Σαλαμίνας, από 4-2 στο 85' σε 4-5

Μυθική ανατροπή ο Αίας Σαλαμίνας, από 4-2 στο 85' σε 4-5

Μια από τις πιο εντυπωσιακές ανατροπές στην ιστορία του Πειραϊκού ποδοσφαίρου σημείωσε ο Αίας Σαλαμίνας. Στο ντεμπούτο του Χρήστου Τάσση στον πάγκο τους οι Σαλαμίνιοι βρέθηκαν μέχρι το 85' να χάνουν με 4-2 στο Ρέντη από την τοπική Ένωση, αλλά με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ζέρβα, κατάφεραν σε πέντε λεπτά να κάνουν την ανατροπή και να φύγουν με το 4-5, σε ένα ματς που σίγουρα θα θυμόμαστε για πολλά χρόνια...

Μόλις στο 9' οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Ζέρβα. 

Οι Ρεντιώτες γύρισαν το σκορ και έκαναν το 2-1 με γκολ των Ομάρ(15') και Νουαλάλ(51'), για να ισοφαρίσει εκ νέου για τον Αίαντα ο Κολκιώτης με πέναλτι στο 56', που κέρδισε σε ανατροπή του ο Σταφσουλάι. 

Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο πήραν διπλό προβάδισμα με την εκπληκτική εκτέλεση φάουλ του Ομάρ στο 61' και γκολ του Πρέκα στο 85'. 

Και ενώ η νίκη για την Ένωση φαινόταν διαφαινόμενη, στο τελευταίο πεντάλεπτο ο Αίας έκανε το ανέλπιστο και με χατ τρικ του Ζέρβα(86', 88', 91') που έφτασε τα τέσσερα γκολ, έκανε μια μυθική ανατροπή χαρίζοντας μια πολύτιμη νίκη για την ομάδα του. 

Οι φιλοξενούμενοι είχαν και δοκάρι με τον Δημακάκο. 

Διαιτήτευσε ο Δαμιανάκης. 
ΕΝΩΣΗ: Αποστολόπουλος, Χουρδάκης, Κωνστάντης(62' Μπρέσο), Στολάι, Άρατος, Κλάψης, Πιτσιρίκος(62' Στόκας), Μενεγάτος(75' Λιούκας), Ομάρ, Πρέκας, Νουαλάλ. 
ΑΙΑΣ: Σαββάκης, Παπαϊσιδώρου, Λιάτος, Δημακάκος, Τζιόλας, Καλικαντής, Δάλας(46' Καρνέσης), Κοκλιώτης(90' Χατζηκαπλάνης), Ζέρβας, Μακρίδης(46' Ευθυμιάτος), Σταφσουλάι(92' Παναγιωτόπουλος). 


Σχετικά άρθρα

Μοιρασμένο...0-0 ανάμεσα σε Ένωση Α. Α. Ρέντη και Νέο Ικόνιο

Σημαντική διπλή ενίσχυση ο Άρης Αμφιάλης

Άριστα...δέκα η Χαραυγή στο «Π. Νικολαΐδης» επί του Ηρακλή Νίκαιας

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35