social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Οργανωτική ανασυγκρότηση στους Λέοντες Καμινίων

Οργανωτική ανασυγκρότηση στους Λέοντες Καμινίων

 
Σε μια σημαντική οργανωτική διεύρυνση προχώρησε πρόσφατα το ιστορικό και δραστήριο Αθλητικό Σωματείο του Πειραιά, «ΛΕΟΝΤΕΣ ΚΑΜΙΝΙΩΝ».
 
 
Η κα Δήμητρα Γκλεζάκου, με σπουδές στις Δημόσιες Σχέσεις, το Marketing & Management στην Ελλάδα και το εξωτερικό, γνωστή στην ευρύτερη Πειραϊκή κοινωνία από την μακροχρόνια και πετυχημένη πολιτιστική και κοινωνική της διαδρομή, αποτελεί πλέον ενεργέστερο Διοικητικό Μέλος του Σωματείου, ως επικεφαλής επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεών του.
Μετά την μακροχρόνια εμπλοκή της σε Ενώσεις Γονέων & Κηδεμόνων, Σχολείων του Πειραιά και στη συνέχεια μετά την επί 12 συναπτά έτη Προεδρία του ιστορικού Μορφωτικού Φυσιολατρικού και Κοινωνικού Συλλόγου «Φοίβος Πειραιά» η κα Γκλεζάκου θα επιδιώξει με την πολύτιμη εμπειρία και τις γνώσεις της, την διεύρυνση της εξωστρέφειας του Αθλητικού Σωματείου, την αύξηση του αριθμού των αθλητών, την περαιτέρω προβολή των σκοπών και στόχων του, την ενημέρωση όλης της Πειραϊκής αθλητικής οικογένειας για τους αθλητικούς σχεδιασμούς των ΛΕΟΝΤΩΝ κλπ.
Όπως δήλωσε η κα Γκλεζάκου, «Ο αθλητισμός είναι υγεία σώματος και μυαλού. Κάνει τον άνθρωπο να νοιώθει νέος και δυνατός. Μέσα από τον αθλητισμό ανακαλύπτουμε και επιβεβαιώνουμε την συνεργασία, την ομαδικότητα, αλλά ταυτόχρονα μαθαίνουμε να είμαστε πιο ταπεινοί και επίμονοι.
Μας δίνει την ελπίδα αλλά και την δυνατότητα να μπορούμε να τα καταφέρουμε, εφόσον ο στόχος είναι κοινός.
Η μεγαλύτερη αξία που διδάσκει ο αθλητισμός, είναι το «ευ αγωνίζεσθαι», ο σεβασμός, η υπομονή για να κερδίσεις κάτι και φυσικά την διαρκή ταπεινότητα και πίστη στους στόχους μας.
Όλα τα παραπάνω σημαντικά στοιχεία που προσφέρει στο σύνολό του ο Αθλητισμός, είμαι περήφανη ότι υπάρχουν από την ίδρυσή του στους ΛΕΟΝΤΕΣ, σε ένα περιβάλλον χαράς και συνεργασίας. Οι προκλήσεις είναι μεγάλες και τις νίκες μας σε όλα τα πεδία – μέσα και έξω από τα γήπεδα – τις θεωρώ δεδομένες».
Το Αθλητικό Σωματείο με την επωνυμία «ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΛΕΟΝΤΕΣ ΚΑΜΙΝΙΩΝ 2011», ιδρύθηκε το έτος 2011 και είναι επίσημα αναγνωρισμένο με έδρα τον Πειραιά.
Στους σκοπούς του περιλαμβάνεται η συστηματική καλλιέργεια και ανάπτυξη των δυνατοτήτων των αθλητών, για την συμμετοχή τους σε αθλητικούς αγώνες, η ανάοτυξη και η διάδοση του ερασιτεχνικού αθλητισμού, η σωματική, πνευματική και κοινωνική ανάπτυξη των μελών , αθλητών και της νεολαίας της περιοχής, κλπ.
Το Σωματείο διατηρεί τμήματα ποδοσφαίρου και πετοσφαίρισης (βόλεϊ), ενώ σχεδιάζει την επέκτασή του και σε άλλα τμήματα Ολυμπιακών ή μη αθλημάτων.
Ο ιδρυτής και Πρόεδρος του Δ.Σ του Σωματείου κ. Γιάννης Ηλίας καλωσορίζει την κα Γκλεζάκου στις τάξεις των ΛΕΟΝΤΩΝ και μαζί με την ικανοποίηση του εκφράζει την βεβαιότητα της αγαστής και εποικοδομητικής συνεργασίας, η οποία θα δημιουργήσει μια νέα δυναμική σε όλες τις εκφάνσεις και τις προσεχείς δράσεις που άμεσα προγραμματίζονται.
Επίσης, καλωσορίζουμε τους νέους συνεργάτες που ήρθαν στο Σωματείο μας τους κυρίους Κουναλάκη Γεώργιο, Κωνσταντινάκο Μιχάλη, Βούρο Μανώλη.

Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35