social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Αναβαθμισμένες φέτος οι Ακαδημίες της Χαραυγής- Έναρξη στις 4/9

Αναβαθμισμένες φέτος οι Ακαδημίες της Χαραυγής- Έναρξη στις 4/9

 
Αρκετά ανανεωμένες και αναβαθμσιμένες αναμένεται να λειτουργήσουν φέτος οι Ακαδημίες της ΑΕ Χαραυγής. Το ιστορικό σωματείο τα τελευταία χρόνια έχει επενδύση πολύ στην οργάνωση γύρω από τις υποδομές, με πολλά μικρά παιδιά να έχουν πλαισιώσει τα τμήματα, τα οποία επιμελούνται διακεκριμένοι τεχνικοί σε όλα τα πόστα. 

Την ερχόμενη Δευτέρα 4/9 θα ξεκινήσει και επίσημα η χρονιά για τις ακαδημίες της ομάδας(Κ6, Κ7, Κ8, Κ10, Κ12, Κ14), θα υπάρχει ξεχωριστό γκρουπ εκγύμνασης τερματοφυλάκων, ενώ προβλέπεται να δημιουργηθεί και γυναικείο τμήμα ποδοσφαίρου για κορίτσια ηλικιών από 6 με 18. 

 

Φέτος η διοίκηση της ΑΕ ΧΑΡΑΥΓΗΣ έχει προετοιμαστεί να υποδεχθεί τα παιδιά σας με όλες τις απαραίτητες συνθήκες για να ξεκινήσει η χρόνια.
Όλα αυτά συμβαίνουν σε ένα ασφαλές περιβάλλον με αθλητικές εγκαταστάσεις το γήπεδο της ΑΓΕΤ ΧΑΡΑΥΓΗΣ & το γηπεδάκι 5x5 που βρίσκεται ακριβώς απέναντι .
Οι προπονητές της Ακαδημίας μας είναι έμπειροι,αντιμετωπίζουν τα παιδιά ως αθλητές & μεταφέρουν τη ποδοσφαιρική τους γνώση με τέτοιο τρόπο ώστε το κάθε παιδί να αθλείται διασκεδάζοντας.
Η διοίκηση έχει ανεβάσει το επίπεδο των ακαδημιών φέτος⚪️
Σημαντικός παράγοντας για την εξέλιξη των παιδιών είναι και ο ρόλος του γονέα.Οι υπεύθυνοι επικοινωνίας της Ακαδημίας θα είναι κοντά στους γονείς παρέχοντας συμβουλές ώστε να επηρεάζουμε και οι δυο πλευρές τη θετική εξέλιξη των αθλητικών δραστηριοτήτων .
Όλα τα τμήματα θα συμμετέχουν σε ιδιωτικά τουρνουά και κάποια τμήματα στο επίσημο πρωτάθλημα της ΕΠΣΠ .

Σχετικά άρθρα

Άνετα η Ένωση Α. Α.Ρέντη 4-0 του Φιλάθλους

Γιόρτασε την άνοδο στην Α' Πειραιά ο ιστορικός Αργοναύτης, 4-0 τον Πήγασο Αγίου Διονυσίου

Καταιγιστικός στην επανάληψη ο ΑΟΑΔ 5-0 τα Αστέρια Δραπετσώνας

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35