social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Επεισοδιακή νίκη στη Δραπετσώνα η Χαραυγή, 2-1 με ανατροπή τον ΑΣ Δραπετσώνας

Επεισοδιακή νίκη στη Δραπετσώνα η Χαραυγή, 2-1 με ανατροπή τον ΑΣ Δραπετσώνας

 Σε ένα σκληρό παιχνίδι με πολλές κάρτες και δύο αποβολές (μία για κάθε ομάδα) η Χαραυγή νίκησε 2-1 τη Δραπετσώνα στο «Γιάννης Βάζος» με ανατροπή στο τελευταίο πεντάλεπτο της αναμέτρησης και συνεχίζει την εξαιρετική πορεία της.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Φασιλή στο 15’ και στο 75’ είδαν τους αντιπάλους τους να μένουν με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής για θέατρο του Μικρούλη. Στο 80’ οι αριθμητικές ισορροπίες αποκαταστάθηκαν αφού ο Γουάτσοπ αποβλήθηκε για επικίνδυνο μαρκάρισμα. Η Χαραυγή πίεσε και στο 86’ με τον Ηλιόπουλο έφερε το ματς στα ίσα. Στο 89’ ο Γκανίδης που είχε περάσει ως αλλαγή, «πάγωσε» το γήπεδο και χάρισε το τρίποντο στην ομάδα του. Στο 93' οι φιλοξενούμενοι δέχθηκαν και δεύτερη αποβολή, με τον Πέρρο να αντικρίζει την δεύτερη κίτρινη. 

Διαιτήτευσε ο Δαμιανάκης. Λίγο πριν τη λήξη του αγώνα και σύμφωνα με το φύλλο αγώνος, φίλαθλος χωρίς διακριτικά που υποστήριζε κατά τη διάρκεια του ματς τον ΑΣ Δραπετσώνας πέταξε στον αγωνιστικό χώρο ένα γεμάτο μπουκάλι νερό, το οποίο χτύπησε παίκτη της Χαραυγής, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί. Ακολούθησε σύρραξη στις κερκίδες, με το επεισόδιο όμως να λήγει άμεσα με την επέμβαση των ψυχραιμότερων. 

ΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ: Κοντοπίδης, Κοσμάς, Νεοφώτιστος (79’ Κασσιαβός), Κούστας, Σκρελάι, Καρνέσης, Γουάτσοπ, Αγγελόπουλος (14’ λ.τρ Σέρρι), Φασιλής (65’ Μπρέγκου), Φωτιάδης, Τσετσώνης (79’ Καρατσομπανάκης).

ΧΑΡΑΥΓΗ: Κρασσάς, Γαβαλάς, Μικρούλης, Μελάς, Παπανικολάου, Σερμάδι, Πέρρος, Σαλάτας, Κασδοβασίλης (65’ Γκανίδης), Ηλιόπουλος (87’ Λαλάι), Σιφνάκης (87’ Σαρρής). 


Σχετικά άρθρα

4χ4 οι Σαλαμινομάχοι, 4-0 τους Νέους Αστέρια Δραπετσώνας

Φουρίκης: «Δύσκολη η επανεκκίνηση γιατί δεν υπάρχουν περιθώρια»

Τον γκολκίπερ Λυμπέρη ο Αργοναύτης

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35