social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Δύσκολη νίκη ο Πυθαγόρας, 4-2 τον Μιθριδάτη

Δύσκολη νίκη ο Πυθαγόρας, 4-2 τον Μιθριδάτη

 Σε ένα άκρως δυνατό παιχνίδι ο Πυθαγόρας Περάματος κατάφερε να βγει νικητής και να πάρει τους πολύτιμους τρεις βαθμούς, λυγίζοντας με 4-2 τον ψυχωμένο Μιθριδάτη. 

Μόλις στο 9' ο Πηλιανίδης έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους, για να ισοφαρίσει ο Μιθριδάτης με άψογη εκτέλεση φάουλ του Στάμου συο 27'. 

Στο 41' αμφότερες οι ομάδες έμειναν με δέκα, καθώς αποβλήθηκαν οι Περάκης και Βαρλάμης για μεταξύ τους διαπληκτισμό.

Στην επανάληψη ο Πυθγόρας πήρε εκ νέου «κεφάλι» στο σκορ με τον νεοεισελθέντα Κωστέρια, αλλά οι Πόντιοι είχαν και πάλι ανάλογη απάντηση με τον σπεσιαλίστα Στάμο να σκοράρει και πάλι από εκτέλεση φάουλ στο 77'. 

Στο τελευταίο δεκάλεπτο η ομάδα του Δημήτρη Μάνσαλη πίεσε και έφτασε στο τελικό 4-2 με γκολ των Πηλιανίδη(83') και Βαλάκου(87' πέναλτι- ανατροπή Πηλιανίδη). 

Οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν τον αγώνα με εννιά παίκτες, καθώς αντίκρυσε την δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 88' ο Σκαβάλης. 
Διαιτήτευσε ο Φυρογένης.  
ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ: Αναργύρου, Παναγιωτάκης(66' Λέισος), Καστρινέλης(76' λ.τρ. Λυμπέρης), Ψαρούδας(66' Ρουσίδης), Γκόλγκαρης, Γκλεζάκος(46' Βαλάκος), Περάκης, Παπαδάκης, Πηλιανίδης, Ζαχαριάς(46' Κωστέριας), Καταπόδης. 

ΜΙΘΡΙΔΑΤΗΣ: Ρούσσης, Βαρλάμης, Κουτσιαύτης, Ραπάιτζε, Σκαβάλης, Αρτενιάν, Τέτα(63' Μπουλούτσος), Μπαλλόλλι(83' Φεσάρι), Τσοπανόγλου, Στάμος(83' Περδικούρης), Χατζής(75' Τσιμπλάκης). 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35